Sausio 12 d. transferai ir gandai: "Chelsea" ir vėl bandys įsigyti L.Modričių © Eurofootball.lt
Sausio 12-ąją dieną ir toliau tęsiasi 2013-ųjų metų žiemos žaidėjų perėjimo langas, tad Eurofootball.lt portalas Jums pateikia šiandienos įvairiausius transferus ir gandus

Londono „Chelsea“ klubas sieka ir vėl į komandą prisivilioti dabar jau Madrido „Real“ ekipoje žaidžiantį Luką Modričių. Už saugą „mėlynieji“ yra pasirengę sumokėti 22 milijonus svarų sterlingų.

***

Wesley Sneijderio ateitis yra aiški. Artimiausiomis valandomis turėtų būti oficialiai patvirtinta, jog olandas prisijungs prie Stambulo „Galatasaray“ klubo.

***

„PSV“ jau šį mėnesį turėtų palikti Lenkijos rinktinės vartininkas Przemyslawas Tytonas. Žaidėju domisi keli Anglijos „Premier“ lygos klubai.

***

Madrido „Real“ akiratyje atsidūrė Pamplonos „Osasuna“ vartų sargas Andresas Fernandezas. Jis galėtų būti legendinio Ikero Casillaso pamaina.

***

„Bolton“ krašto saugas Martinas Petrovas artimiausiu metu gali grįžti rungtyniauti į Ispaniją. Realiausia futbolininko stotelė – Barselonos „Espanyol“ komanda.

***

Turino „Juventus“ klubas jau kurį laiką bando prisivilioti „Athletic“ puolėją Fernando Llorente. Pranešama, jog jeigu nepavyks įsigyti šio ispano, į jo numatytą vietą bandys pakeisti Liono „Olympique“ narį Lisandro Lopezą.

***

Frankfurto „Eintracht“ atmeta galimybę, jog atraminis saugas Sebastiano Rode persikels į Miuncheno „Bayern“ klubą.

***

Londono „Tottenham“ ir „Liverpool“ kovoja dėl „Hamburg“ klubo kylančios žvaigždės Son Heungo-Mino parašo. Puolėjo kaina yra apie 8 milijonus svarų sterlingų.

***

„Sunderland“ taip pat siekia įsigyti „Toulouse“ saugą Moussa Sissoko. Martinas O‘Neilas yra pasiryžęs sumokėti 2,5 milijonų svarų sterlingų.

***

30-etis „Newcastle United“ kapitonas Fabricio Coloccini pareiškė, jog vasarą ketina palikti klubą ir grįžti rungtyniauti į gimtąją Argentiną.

***

„Hannover“ komandos dėmesys yra nukreiptas į „Sevilla“ žaidėją Federico Faziom, už kurį turėtų yra pasirengė sumokėti 6 milijonus eurų.

***

„Premier“ lygos vidutiniokė „Swansea“ aktyviai domisi „Osasuna“ komandos 25-erių metų puolėju Rolandu Lamahu.

***

Oficialu: „West Ham United“ klubas iki sezono pabaigos iš „Cruzeiro“ skolinasi puolėją Wellingtoną Paulistą.

Oficialu: „Reading“ savo internetinėje svetainėje patvirtino, jog už neatskleista sumą įsigijo Londono „Fulham“ gynėją Stephaną Kelly.