Rosellis: mano kabineto durys visada atviros Valdesui © Eurofootball.lt
Atrodo, kad "Barcelona" bent jau iki vasaros nesiruošia pradėti naujo vartininko paieškų, o sutartį su Katalonijos klubu atsisakęs pratęsti Victoras Valdesas dar turi progą persigalvoti.

Su žurnalistais bendravęs "Barcelona" prezidentas Sandro Rosellis vylėsi, kad Valdesas dar pakeis savo sprendimą ir priims klubo pasiūlymą.

Sausio viduryje Ispanijos sporto žiniasklaida skelbė, jog Katalonijos klubas ketina pasiūlyti vartininkui naują ketverių metų sutartį, tačiau Valdeso interesams atstovaujantis agentas Ginesas Carvajalis nė nesileido į derybas ir pranešė, kad 31 metų futbolininkas planuoja palikti ekipą 2014-aisiais. Tuomet turėtų baigti galioti dabartinis katalono kontraktas.

Sausio 27 dieną Valdesas pirmą kartą gynė "Barcelona" vartus "Camp Nou" stadione po to, kai buvo oficialiai paskelbtas jo sprendimas nepratęsti sutarties. Sporto dienraščiai nekantriai laukė tribūnų reakcijos, kuri, pasak pranešimų, turėjo tapti "pakankamai objektyviu futbolininko elgesio įvertinimu". Priešingai nei spėliota, sirgaliai ne tik nenušvilpė Valdeso, bet ir pasitiko jį ovacijomis.

"Jei Victoras persigalvos, mano kabineto durys visada jam atviros. "Camp Nou" tribūnų reakcija aiškiai parodė, kad sirgaliai myli jį, tad mes ir toliau manome, kad Valdesas yra reikalingas komandai. Tikiu, jog jis dar gali pakeisti savo nuomonę", - tvirtino Rosellis.