Mourinho: "Man Utd" pasiekė neblogą rezultatą Madride, dabar tą patį mums teks padaryti Mančesteryje © Eurofootball.lt
Madrido "Real" strategas Jose Mourinho neturi abejonių, kad visa kova dėl kelialapio į UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį dar prieš akis.

Ispanijos čempionai pirmajame mače namie sužaidė lygiosiomis 1-1 su "Man Utd" ir privalės varžovų aikštėje pelnyti mažiausiai vieną įvartį.

"Jei paklaustumėte manęs procentaliai, sakyčiau, kad galimybės - 50 prieš 50. "Old Trafford" stadione galime įmušti daugiau nei vieną kartą",- kalbėjo Mourinho.

"Real" dominavo pirmajame rungtynių kėlinyje, tačiau į priekį įsiveržė "Man Utd", kai po kampinio pasižymėjo Danny Welbeckas. Tiesa, jau netrukus pusiausvyrą atstatė Cristiano Ronaldo, o antrajame kėlinyje progų turėjo abi ekipos, nors iniciatyva ir priklausė šeimininkams.

"Nei rungtynės, nei rezultatas manęs nenustebino. Jie turėjo pritaikyti savo taktiką, ne mes, todėl antrajame kėlinyje varžovai gynėsi giliai savo aikštės pusėje,- sakė Mourinho. - Nemanau, kad Rio Ferdinandas ar Jonny Evansas buvo įkėlę koją į mūsų aikštės pusę. Akivaizdu, kad laukta standartinės situacijos arba kontratakos."

Ir pridūrė: "Jie turėjo dvi progas po pertraukos, bet jos neatspindi mačo eigos, nes atakavome mes. "Man Utd" pasiekė gerą rezultatą, dabar varžovų aikštėje tą teks padaryti mums."