Adriano: "Mano tikslas - toliau žaisti Barselonos klube" © Eurofootball.lt
Ketvirtadienį spaudos konferenciją surengęs "Barcelona" gynėjas Adriano Correia teigė esąs patenkintas savo žaidimu ir išreiškė norą toliau ginti Katalonijos ekipos spalvas.

"Šiame sezone jaučiuosi išties puikiai, nors ir buvau patyręs kelias smulkias traumas. Atrodo, kad dabar visos sveikatos problemos jau yra praeityje. Atėjo lemiamų kovų metas, tad tikiuosi, kad tiek aš, tiek ir mano komandos draugai bus pačios geriausios sportinės formos", - teigė brazilas.

Keliose pozicijose rungtyniauti galintis universalus futbolininkas pripažino, kad jo konkurentai dėl vietos startinėje sudėtyje - Danielis Alvesas ir Jordi Alba - labai pajėgūs gynėjai, tačiau, pasak Adriano, sveika konkurencija dėl vietos startinėje vienuolikėje dar nepakenkė nė vienai komandai.

"Tai, jog Ispanijos čempionate mes įgijome solidų pranašumą prieš Madrido "Atletico" ir "Real", dar nereiškia, kad galime atsipalaiduoti ir atleisti akseleratoriaus pedalą. Laukia dar daug labai svarbių mačų, tad turime būti pasiruošę viskam", - artėjančias Čempionų lygos rungtynes su "Milan" priminė gynėjas.

Adriano taip pat prasitarė, kad jo atstovai su "Barcelona" derasi dėl kontrakto pratęsimo.

"Mano noras - toliau žaisti "Barcoje", tad aš tikiuosi, jog mano agentas ir klubo derybininkai sutars dėl naujos sutarties. Aš jau pasakiau komandos vadovams, kad ir toliau norėčiau čia rungtyniauti", - pabrėžė futbolininkas.