Mourinho: pasaulis trumpam sustos ir stebės "Real" - "Man Utd" © Eurofootball.lt
Madrido "Real" strategas Jose Mourinho skambiai pareiškė, kad per antradienio mačą su "Man Utd" pasaulis trumpam sustos ir stebės bene pajėgiausių Europos ekipų mūšį.

Pirmoji Ispanijos ir Anglijos grandų akistata Madride baigėsi lygiosiomis 1-1, tad galimybės prieš atsakomąjį UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio susitikimą išlieka apylygės.

"Pasaulis sustos ir stebės šią dvikovą. Abejoju, ar įmanoma turėti didesnių lūkesčių, nei prieš tokias rungtynes,- sakė Mourinho. - Niekas nežino, kas nutiks, nes komandos yra beveik lygios."

"Real" į Angliją atvyksta pakilios nuotaikos, mat laimėjo net du iš eilės "El Clasico" prieš mirtiną priešą "Barcelona" klubą: Karaliaus taurėje ir Ispanijos čempionate.

"Visiškai nesvarbu, kaip sužaidėme pastaruosius du mačus - čia jaustumėmės taip pat. Pirmąjį kartą įveikę varžovus patekome į Karaliaus taurės finalą, o antrasis nedaug lėmė, mat Ispanijos čempionate vilčių nebeturime. Bet Čempionų lyga yra kas kita,- kalbėjo portugalas.

"Šie turnyrai nesusiję, tad ir jausmai skirtingi. Be abejo, maloniau, kai žaidėjai pakilios nuotaikos. Bet laukia galingas oponentas, tvirtai pirmaujantis Anglijos čempionate jau kovo mėnesį",- pridūrė jis.