"TonyBet": "Real" ir "Borussia" - atsakomųjų rungtynių favoritai © Eurofootball.lt
Antradienį Čempionų lygoje paaiškės pirmieji du ketvirtfinalio dalyviai. Po pirmųjų rungtynių abiejuose mačuose lygybė, tad visos keturios komandos turi visus šansus žengti tolyn. Apžvelgiame būsimų varžovų perspektyvas ir pateikiame „TonyBet“ bukmekerių nustatytus koeficientus.

„Manchester United“ – 3,15 / Lygiosios – 3,55 / Madrido „Real“ – 2,20


Aštuntfinalis - vertas finalo. Atsakomasis mūšis „Old Trafford“ stadione neabejotinai vainikuos futbolo savaitę. Po pirmojo susitikimo lygybė – 1:1, tad į jokius klausimus dar neatsakyta. Madrido „Real“ praietą savaitę du kartus įveikė savo amžiną varžovę „Barcelona“ ir tai tikrai pasitarnaus kaip papildomas energijos pliūpsnis prieš atsakomąjį Čempionų lygos mūšį. Savo ruožtu „Manchester United“ neturėjo rimtesnių jėgų išbadymų, tad aukščiausio lygio futbolo rungtynių stoka gali atsiliepti akistatoje prieš karališkąjį klubą. Jeigu rungtynės baigsis nulinėmis lygiosiomis šioms rungtynėms taikomas specialus - sąlyginis statymas!

* * *

Dortmundo „Borussia“ – 1,60 / Lygiosios – 4,05 / Donecko „Shakhtar“ – 5,50


Pirmųjų rungtynių pabaigoje Matso Humelso įmuštas įvartis sukomplikavo Donecko „Shakhtar“ padėtį prieš atsakomąjį Čempionų lygos aštuntfinalio mačą Vokietijoje. Dortmundo „Borussia“ namuose klumpa ypač retai ir per paskutines dešimt rungtynių pralaimėjo vos du kartus – be abejo rezultatyvios lygiosios yra rimta pretenzija į ketvirtfinalio bilietą. Kita vertus Ukrainos čempionai šį sezoną jau įrodė, kad yra pajėgūs kautis kaip lygūs su lygiais svečiuose su tokiais futbolo grandais kaip: „Juventus“ ar „Chelsea“, tad Vokietijos čempionų barjeras dar nereiškia kracho. Jeigu pagrindinis rungtynių laikas baigsis rezultatu 2-2, joms bus taikomas specialus statymas.