Jei "Real" ištiktų nesėkmė, J.Mourinho keltųsi į "Chelsea"? © Eurofootball.lt
Jose Mourinho dar šį mėnesį gali pereiti į Londono „Chelsea“ klubą, jei Madrido „Real“ antradienio vakare kris Čempionų lygos aštuntfinalyje nuo „Manchester United“, informuoja „Daily Star“.

50 metų portugalas jau yra beveik sukirtęs rankomis su Romanu Abramovičiūmi dėl sensacingo grįžimo į „mėlynųjų“ klubą, kuris po sezono turėtų kovoti Čempionų lygos kvalifikaciniame turnyre.

Dabartinis „Chelsea“ treneris Rafaelis Benitezas, švelniai tariant, negali pasigirti sirgalių palankumu. Po dažnų rungtynių futbolo strategas sulaukia gerą kritikos dozę iš artimiausių klubo aistruolių bei raginimų palikti „Chelsea“ klubą.

Keletą mėnesių netrūko įvairių spekuliacijų dėl J. Mourinho ateities karališkajame klube. Nors paskutiniai klubo rezultatai yra išties neblogi, neabejojama, kad futbolo specialistas po šio sezono turėtų atsisveikinti su Madrido „Real“ klubu.

Jei „Real“ antradienį patirtų nesėkmę, tai būtų ypač skaudus dūris J. Mourinho. Garsusis strategas su Madrido komanda tarptautinėje arenoje liktų nieko nepasiekęs.