Fergusonas lieja apmaudą: "Real" futbolininkai mūsų atsiprašė, o teisėją įtikino Ramosas © Eurofootball.lt
Seras Aleksas Fergusonas tikina, kad po Čempionų lygos aštuntfinalio mačo Madrido "Real" atsiprašė už teisėjo skirtą raudoną kortelę.

"Man Utd" pralaimėjo rungtynes namie 1-2, tačiau kaltę dėl nesėkmės vertė teisėjui Cuneytui Cakirui, kuris antrajame kėlinyje už grubią pražangą iš aikštės pašalino Nani.

"Keli žaidėjai tikrai atsiprašė,- sakė škotas. - O Cristiano Ronaldo buvo puikus. Po dvikovos jis atėjo į mūsų persirengimo kambarį, pasėdėjo su žaidėjais ir pasakė, kad "Man Utd" nepasisekė. Nemanau, kad Alvaro Arbeloa, prieš kurį buvo prasižengta, labai nukentėjo, nes ilgai ant vejos negulėjo. Matyt, teisėjo sprendimą labiausiai sąlygojo Sergio Ramosas."

Ir tęsė: "Nani yra nusivylęs ir, matyt, jaučiasi kaltas, tačiau nemanau, kad padarė kažką blogo. Sunku išlaikyti tikėjimą, kai matai įvykstant tokius dalykus. Trečią kartą iškrentame iš turnyro dėl teisėjų sprendimo."

Fergusonas turėjo omenyje 2003-2004 metų sezoną, kuomet aštuntfinalyje prieš "Porto" arbitras neįskaitė Paulo Scholeso įvarčio, nors anglas nebuvo nuošalėje. Be to, vėliau nebuvo užfiksuota pražanga prieš "Man Utd" futbolininką, o po to sekusi "Porto" ataka baigėsi lemtingu įvarčiu.

"Kitas epizodas - Rafaelis prieš Miuncheno "Bayern",- apie 2010 metus pasakojo strategas, prisiminęs, kaip arbitras Nicola Rizzoli už dvi abejotinas pražangas įspėjo ir pašalino iš aikštės Anglijos ekipos gynėją.