Treneris Cs.Laszlo: aikštėje matėme tikrą komandą © Eurofootball.lt
Po rungtynių su Slovakija Žilinoje Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Csaba Laszlo teigė, jog komanda nusipelnė lygiųjų rezultatu 1:1.

"Rungtynės buvo labai įdomios. Manau, kad nusipelnėme šio taško. Pirmąsias 15 minučių žaidėme kritiškai, tačiau per paskutines 20 min. beveik nesuteikėme varžovams progų. Viską įvertinus, rezultatas 1:1 mums tinka. Esu tik šiek tiek nusivylęs, kad D.Šernui nepavyko įmušti rungtynių pabaigoje.

Labai svarbu, kad aikštėje matėme tikrą komandą, visi kovojo vienas už kitą. To tikiuosi ir ateityje. Žaidėjai nusipelnė šio rezultato. Norėčiau padėkoti komandai už atliktą darbą. Nepabijojome atakuoti, įmušėme įvartį svečiuose ir dar turėjome progų.

Slovakijos rinktinė viena stipriausių per pastaruosius penkerius metus, beveik visi žaidėjai rungtyniauja užsienyje geruose klubuose, turi pasitikėjimo savo jėgomis. Varžovai šiandien turėjo nusivilti. Jie žaidė šiurkštokai ir bandė mus perlipti. Tačiau nepavyko, nes kovojome gerai ir parodėme komandinę dvasią.

Bosnių pergalė prieš graikus mums yra palanki. Jei kitose rungtynėse įveiktume Graikiją, galėtume prie jų priartėti ir išsaugoti savo šansus toliau vytis varžovus", - teigė treneris.