"Barcelona" dešimčiai dienų neteko traumą patyrusio P.Rodriguezo © Eurofootball.lt
Vadinamoji rinktinių pertrauka, kurios metu klubų futbolininkai atstovauja savo šalių nacionalinėms komandos, brangiai kainavo "Barcelona" ekipai.

Praėjusią savaitę Ispanijos rinktinės mače su Suomija traumą patyrė ir dešimt dienų rungtyniauti negalės gynėjas Jordi Alba, o dvikovoje su Prancūzija susižeidė ir tiek pat laiko žaisti negalės puolėjas Pedro Rodriguezas. Būtent jo tikslus smūgis rungtynėse su prancūzais pelnė taip reikalingus tris taškus Vicente del Bosque treniruojamai Europos bei pasaulio čempionų komandai, tačiau futbolininkas aikštę buvo priverstas palikti 75-ąją susitikimo minutę.

Po medikų apžiūros Barselonoje paaiškėjo, kad P. Rodriguezas susižeidė koją - dešinės šlaunies raumenyje aptiktas nedidelis įtrūkimas.

Pasak Katalonijos klubo medikų, dėl šios traumos puolėjas negalės rungtyniauti 10 dienų.

Tai reiškia, kad P. Rodriguezas tikrai praleis šeštadienį vyksiančias Ispanijos čempionato rungtynes išvykoje su Vigo "Celta" ir veikiausiai nespės tinkamai pasirengti kitos savaitės Primeros mačui su "Mallorca".

Balandžio 2 dieną "Barcelona" taip pat žais Čempionų lygos rungtynes su "Paris Saint-Germain", tačiau šioje dvikovoje puolėjas ir taip nebūtų galėjęs rungtyniauti dėl viršyto geltonų kortelių limito.