Čempionų lygoje - kvapą gniaužiančios ketvirtfinalių dvikovos © Eurofootball.lt
Antradienį Čempionų lygoje bus sužaisti pirmi du ketvirtfinalių susitikimai.

Futbolo gurmanus turėtų pradžiuginti Prancūzijos, Ispanijos, Vokietijos bei Italijos čempionatų lyderių spektakliai. Apžvelgiame būsimų varžovų perspektyvas ir pateikiame „TonyBet“ bukmekerių nustatytus koeficientus.

„Paris Saint Germain“ – 5,00 / Lygiosios – 3,70 / „Barcelona“ – 1,72


„Paris Saint Germain“ namų rungtynių tarptautiniame ringe rekordo laukia rimtas išbandymas prieš katalonų stebūklą - „Barcelona“ klubą. Prancūzijos klubo įvarčių mašina Zlatanas Ibrahimovičius turi labai produktyvų sezoną ir antrus metus iš eilės, tiesa po kito klubo emblema, jo laukia akistata prieš, anot jo, „geriausią pasaulio futbolo komandą“. Be jokios abejonės pagal pastarųjų metų rezultatus svečiai yra tarp penkių stipriausių pasaulio futbolo komandų. Tuo tarpu PSG naujieji investuotojai iš Kataro siekia ir toliau leisti milijonus siekdami nuvesti šį klubą į futbolo olimpą. Šeimininkai paskutinį sykį Europos turnyruose suklupo namų stadione prieš šešerius metus, tačiau pastarasis susitikimas su „Barcelona“ 1997 metų UEFA taurių laimėtojų taurės finale pažymėtas pralaimėjimu 0-1. Jeigu rungtynės baigsis nulinėmis lygiosiomis šioms rungtynėms taikomas specialus - sąlyginis statymas!

* * *

Miuncheno „Bayern“ – 1,60 / Lygiosios – 3,85 / „Juventus“ – 6,00


„Juventus“ antrus metus iš eilės šluoja varžovus sau iš kelio Italijoje ir demonstruoja puikų futbolą Čempionų lygos turnyre, tačiau išvyka į Miuncheną gali pakirsti kojas net stipriausiems. „Bayern“ šį sezoną taiso visas praeito klaidas – šalies čempionate mėgaujasi 20 taškų persvara prieš artimiausius persekiotojus, tad iki pirmenybių pabaigos likus devyniems turams klaustukų ne daug, tiesa, atsakomasis susitikimas su „Arsenal“ Čempionų lygos aštuntfinalyje galėjo baigtis tragiškai, tačiau trumputė atsipalaidavimo akimirka bus puiki pamoka patyrusiems žaidėjams toliau siekiant užkopti į viršūnę. Savo ruožtu svečiai tarptautiniame ringe nepraleido įvarčio į savo vartus per paskutinius 5 susitikimus ir neatsitiktinai „senoji senjora“ yra geriausiai besiginanti komanda Čempionų lygos turnyre. Jeigu pagrindinis rungtynių laikas baigsis rezultatu 0-0, joms bus taikomas specialus statymas.