Čia tai ištikimybė - "Nottingham Forest" sirgalius praleido pirmą mylimos komandos mačą per 40 metų © Eurofootball.lt
Britas Stuartas Astillas pirmą kartą per pastaruosius 40 metų praleido mylimo futbolo klubo „Nottingham Forest“ rungtynes.

67 metų pensininkas, kuris anksčiau dirbo geležinkelio inžinieriumi, nuo 1973-ųjų nebuvo praleidęs nei vieno antrame pagal pajėgumą Anglijos divizione rungtyniaujančio „Nottingham Forest“ klubo mačo. Britas lankėsi 1786 futbolo rungtynėse iš eilės praneša mirror.co.uk.

Netgi pėdos infekcija nesutrukdė prisiekusiam sirgaliui šeštadienį lankytis mylimos komandos mače su „Brighton“. Vis dėlto į išvykos mačą su „Burnley“ ekipa medikai S.Astillui vykti uždraudė – jam reikėjo atlikti pėdos operaciją.

Pirmą kartą „Nottingham Forest“ rungtynėse sirgalius apsilankė 1956 m. ir iš viso stadione stebėjo 2534 komandos mačus. Pastarąjį kartą į mačą S.Astillas negalėjo atvykti 1973-iaisiais, kuomet vestuvėse buvo pabrolys.

„Žinojau, kad mano serija kažkada nutrūks, tačiau nemaniau, kad taip greitai. Buvo keista klausytis mačo per radiją, pasigedau stadione tvyrančios atmosferos“, – kalbėjo S.Astillas.

„Nottingham Forest“ klubas nuo pat „Premier“ lygos įkūrimo 1993 m. joje nežaidė nė sykio, nors prieš tai aukščiausiame Anglijos divizione buvo praleidęs 16 metų iš eilės ir vienintelį titulą laimėjęs 1977–1978 m. sezone.

S.Astillas pripažino, kad jeigu ekipa žaistų „Premier“ lygoje, jam būtų buvę kur kas sunkiau – „Nežinau, ar būčiau galėjęs sau leisti patekti į visus stadionus“.

Britas skaičiuoja, kad per tuos metus traukiniu, autobusu, automobiliu ir lėktuvu dėl mylimos komandos sukorė per 160 tūkst. kilometrų.