Z.Ibrahimovičius ragina W.Rooney keltis į Paryžių © Eurofootball.lt
„Paris St.Germain“ klubo atakų lyderis Zlatanas Ibrahimovičius mano, kad „Manhcester United“ puolėjui Wayne‘ui Rooney reiktų keltis į Prancūzijos sostinės ekipą.

Švedijos rinktinės žvaigždė įsitikinęs, kad PSG klubas puikiai tiktų 27-erių anglui, jeigu šis priimtų sprendimą palikti Mančesterį. Tuo tarpu pati „United“ ekipa tvirtina, kad W. Rooney neparduodamas ir jam ruošiamas pasiūlymas pratęsti kontraktą.

„Jeigu jis nori būti didžiausio futbolo projekto dalimi, yra tik vienas klubas, kuriame jis galėtų žaisti. Tik jis pats žino, kokį sprendimą jis priims vasarą, tačiau čia kuriamas didis klubas. Mums ne gana, kad dominuojame Prancūzijoje. Norime būti geriausiais ir Europoje. Galiu suprasti, kodėl savininkai domisi W. Rooney – jis patenka į geriausių pasaulio puolėjų dešimtuką“, - gražbyliavo Ibrahimovičius.

„Everton“ akademijos auklėtinis į „Manchester United“ persikėlė 2004-ųjų vasaros pabaigoje už solidžią 37 milijonų eurų sumą. Nuo to laiko už „raudonuosius velnius“ anglas sužaidė 394 mačus, jo sąskaitoje - 197 įvarčiai ir 100 rezultatyvių perdavimų.