"Barcelona" į UČL pusfinalį pateko tik svečiuose pelnytų įvarčių dėka (MAČŲ VIDEO) © Eurofootball.lt
Trečiadienį vėlai vakare paaiškėjo, jog dėl UEFA Čempionų lygos trofėjaus pusfinaliuose kovos stipriausios Ispanijos ir Vokietijos komandos.

Be Madrido "Real" ir Dortmundo "Borussia" klubų burtų traukimo ceremonijos, kuri įvyks penktadienį Šveicarijos Niono mieste 13:00 Lietuvos laiku, nekantriai lauks ir "Barcelona" bei Miuncheno "Bayern" ekipų atstovai.

Katalonai savų žiūrovų akivaizdoje sužaidė lygiosiomis 1-1 su PSG vienuolike ir į kitą etapą pateko dėl išvykoje pelnytų dviejų įvarčių - mačas Paryžiuje prieš savaitę baigėsi 2-2.

Messi nuo atsargių žaidėjų suolelio stebėjo, kaip antrojo kėlinio pradžioje svečiai po Javiero Pastore smūgio įsiveržia į priekį, tačiau tuomet į aikštę žengęs argentinietis prisidėjo prie "Barcai" pergalingos tapusios kombinacijos, kurios centre atsidūrė Pedro Rodriguezas.

Tuo tarpu "bavarai" dar kartą tokiu pačiu skirtumu, 2-0, tik šįkart Turine, įrodė pranašumą prieš vietos "Juventus" futbolininkus. Nugalėtojams įvarčius antroje mačo dalyje pelnė Mario Mandzukičius ir Claudio Pizarro.

Rezultatai:
(paryškinta komanda pateko į kitą etapą)

"Barcelona" 1 - 1 PSG
(pirmas mačas 2 - 2, bendras rezultatas 3 - 3)
50' [0 - 1] J. Pastore
71' [1 - 1] P. Rodriguez



Turino "Juventus" 0 - 2 Miuncheno "Bayern"
(pirmas mačas 0 - 2, bendras rezultatas 0 - 4)
64' [0 - 1] M. Mandzukic
90' [0 - 2] C. Pizarro