PSG treneris Ancelotti: padarėme viską, ką galėjome © Eurofootball.lt
Carlo Ancelotti pripažįsta, kad jam prireiks laiko susitaikyti su "Paris St.Germain" pralaimėjimu Čempionų lygos ketvirtfinalyje.

Italo treniruojami Prancūzijos čempionato lyderiai trečiadienį išvykoje kurį laiką pirmavo prieš "Barcelona" klubą 1-0, tačiau Pedro išlygino santykį ir atvėrė kelią į pusfinalį katalonams.

"Sunku, kai tenka pasitraukti po to, ką nuveikėme šį vakarą,- sakė Ancelotti. - Pirmajame mače žaidėme nedrąsiai, o pasiektas rezultatas 2-2 nebuvo geras.

"Bet po šio vakaro dvikovos, nors ir esame nusiminę, tuo pat metu didžiuojamės. Padarėme viską, kad nugalėtume. Rungtyniavome gerai ir ne tik gynėmės, todėl noriu padėkoti savo futbolininkams. Nedaug trūko, kad iškovotume pergalę, tad vakaras buvo puikus."

Tuo metu "Barcelona" trenerio asistentas Jordi Roura džiaugėsi pergale: "Mačas buvo sunkus, nes susidūrėme su galingu varžovu. Mums trūko nemažai futbolininkų, tačiau įrodėme, kad esame pakankamai stiprūs pasiekti savo tikslus."

Roura gyrė Lionelį Messi, kuris dėl traumos aikštėje pasirodė tik po pertraukos, tačiau akivaizdžiai įkvėpė komandos puolimą: "Leo yra nepaprastai svarbus žaidėjas, kurio pasirodymas nulėmė rungtynes. Jis dar sykį įrodė ambicijas bei pergalių alkį."