Buvęs "Arsenal" viceprezidentas D.Deinas: Wengeras pasiruošęs išleisti dideles sumas © Eurofootball.lt
Buvęs Londono „Arsenal“ klubo viceprezidentas Davidas Deinas įsitikinęs, kad komandos strategas Arsene‘as Wengeras yra pasiruošęs išleisti dideles pinigų sumas naujiems žaidėjams įsigyti.

D.Deinas viceprezidento pareigas klube atliko nuo 1983 iki 2007-ųjų metų. Po nesutarimų su klubo valdžia, jis paliko komandą. Įdomu tai, kad nuo jo išvykimo „Arsenal“ nėra iškovojęs jokio titulo.

Dar šių metų vasario mėnesį buvęs klubo viceprezidentas teigė, kad Wengeras niekada nemokės už pasaulinio lygio futbolininkus, tačiau „The Sun“ pasirodžiusiame pokalbyje Deinas išsakė kitokią nuomonę.

„Faktas, kad komandą reikia stiprinti ir aš žinau, kad Wengeras tą padarys. Treneriu jis dirba jau 30 metų ir manau, kad šioje srityje jis yra vienas geriausių pasaulyje“, - kalbėjo D.Deinas.

„Jis žino, ko nori ir moka atpažinti talentingus žaidėjus. Šis sezonas buvo sunkus, o aš esu Wengero gerbėjas. Jis puikiai atlieka savo darbą ir vis dar turi užsidegimo jį tęsti“

„Komanda tikisi neprarasti vietos Čempionų lygoje. Tačiau dabar „Arsenal“ nuo pirmaujančių „United“ atsilieka net 20 taškų, o tai yra prastas pasirodymas“, - teigė buvęs komandos vadovas.

Pasak spaudos, pagrindinis šios vasaros „Arsenal“ taikinys yra „Fiorentina“ puolėjas Stevanas Jovetičius.