G.Marotta: "Juventus" klubui reikia laiko ir pinigų © Eurofootball.lt
Turino „Juventus“ generalinis direktorius Giuseppe Marotta pabrėžė, kad triumfas UEFA Čempionų lygoje reikalauja laiko ir pinigų.

Šį sezoną daugkartiniams Italijos čempionams pavyko nukeliauti iki turnyro ketvirtfinalio, kuriame buvo užfiksuotas skaudus pralaimėjmas Miuncheno „Bayern“ ekipai bendru rezultatu 0-4.

„Teoriškai kalbant, „Juventus“ sirgaliai mažiausiai tris ar keturis metus turės tenkintis pergalėmis Italijoje“, – generalinio direktoriaus žodžius cituoja dienraštis „Tuttosport“.

„Nepamirškime, jog dirbame ties nauju projektu, kurio tikslas – sugražinti „Juventus“ prarastą šlovę. Tam reikia laiko. Palyginkite komandą prieš trejus metus su dabartine. Iš senosios gvardijos liko tik keturi žaidėjai – Gianluigi Buffonas, Giorgio Chiellini, Paolo De Ceglie ir Claudio Marchisio“.

G.Marotta taip pat pažymėjo, kad prie pergalių aikštėje daug prisideda finansinė klubo padėtis.

„Per pastarąjį dešimtmetį daug kas pasikeitė. Italų klubų pajamos buvo didžiausios Europoje, tačiau dabar situacija žymiai pablogėjo“, - teigė italas.

„Neseniai baigėme savo žygį Čempionų lygoje ir supratome, jog reikia laiko ir pinigų norint susilyginti su didžiaisiais Europos klubais, tačiau pasiaukojantis darbas yra laiko sinonimas. Būtent taip ir dirba treneris Antonio Conte“, - samprotavo G.Marotta.