"TonyBet" apie mačą Vokietijoje: daugiau galimybių laimėti turi Madrido "Real" © Eurofootball.lt
Trečiadienį bus sužaistas antrasis UEFA Čempionų lygos pusfinalis. Futbolo madas šį sezoną demonstruoja Vokietijos bei Ispanijos super klubai. Apžvelgiame būsimų varžovų perspektyvas ir pateikiame „TonyBet“ bukmekerių nustatytus koeficientus.

Dortmundo „Borussia“ – 2,75 / Lygiosios – 3,45 / Madrido „Real“ – 2,50


Jeigu pirmajame pusfinalyje kaunasi dabartiniai Ispanijos bei Vokietijos čempionai, tai šiame susikirto praeito sezono čempionų keliai. Šių komandų keliai susikirto šio sezono grupės rungtynėse - pirmosiose Dortmunde triumfavo „Borussia“ 2-1, o Madride „Real“ sugebėjo išplėšti lygiąsias 2-2.

Įdomu, kad jau grupės etape skandalingasis karališkojo klubo treneris Jose Mourinho prognozavo, kad geltonieji iš Vokietijos yra pagrindiai pretendentai laimėti Čempionų lygos turnyrą šį sezoną. Tiesa, Dortmundo „Borussia“ klubui prireikė stebuklo ketvirtfinalyje su „Malaga“, kai per pridėtą rungtynių laiką išsigelbėjo dviem tiksliais šūviais.

Savo ruožtu Madrido komanda turėjo paprakaituoti su Turkijos milžinu „Galatasaray“. Vokietijos klubas siekia patekti į Čempionų lygos finalą antrą kartą klubo istorijoje, o „Real“ 13-ą, tiesa, nuo paskutinio triumfo 2002 metais trys paskutiniai pusfinaliai baltiesiems buvo nesėkmingi. Jeigu rungtynės baigsis rezultatu 0-0, joms bus taikomas specialus statymas.