"Man Utd" strategas Fergusonas vasarą nevengs išlaidauti © Eurofootball.lt
Titulą iškovojusios „Manchester United“ ekipos ilgametis strategas Seras Alexas Fergusonas atskleidė, kad komandos savininkai leis jam investuoti į komandos stiprinimą daugiau pinigų nei praeityje.

„United“ ekipa po keleto savaičių vėl galės prisiliesti prie Anglijos čempionų taurės, tačiau komandos valdžia ir treneris jau pradėjo ruoštis kitam sezonui.

Fergusonas prasitarė, kad Glazerių šeima jam suteiks paramą ambicingiems pirkiniams šią vasarą, nepaisant to, jog škotas seniau prasitarė, kad ieškos tik poros naujų žaidėjų.

„Kalbėjau su Glazeriais, jie ketina padėti komandai judėti į priekį. Mums reikia dviejų žaidėjų, tačiau jeigu rasim futbolininką, atitinkantį mūsų kriterijus, bandysime jį įsigyti, nepaisant to, kiek žaidėjų turėsim“, - kalbėjo Fergusonas.

Kitą sezoną strategas tikisi įtemptesnės kovos dėl „Premier“ lygos titulo ir pripažino, kad į ją gali įsijungti Londono „Chelsea“ klubas.

„Londono „Chelsea“ neabejotinai įsijungs į kovą kitą sezoną. Jie turi gerų žaidėjų ir panašu, kad Jose Mourinho grįš ten“, - apie varžovus pasisakė škotas.