"Fiorentina" paneigė kalbas apie F.Torreso įsigijimą © Eurofootball.lt
Italijos „Fiorentina“ klubo atstovai paneigė kalbas apie galimą „Chelsea“ puolėjo Fernando Torreso persikėlimą į Florencijos komandą.

Žiniasklaidoje vis daugiau kalbama, kad Londono ekipa šią vasarą pirks aukščiausios klasės puolėją ir komandoje nebeliks vietos Fernando Torresui, todėl ispanas jau ieško naujos komandos.

Į sostinę iš „Liverpool“ klubo už 50 milijonų persikėlęs futbolininkas siejamas ir su „Fiorentina“ ekipa, tačiau pastarosios atstovai paneigė tokias kalbas.

„Jeigu tokie garsūs futbolininkai siejami su „Fiorentina“, reiškiasi esame puiki komanda. Tačiau kai kurie žaidėjai yra ne itališkų klubų nosiai, ypač kai kalbame apie algas“, - teigė „Fiorentina“ klubo sporto direktorius Daniele Prade.

Techninis klubo direktorius Eduardo Macia pripažįsta, kad galimybė įsigyti Torresą yra labai patraukli, tačiau teigia, kad ekipos planai yra kiek kitokie.

„Jis yra simbolis. Jis yra puikus žaidėjas, toks, kuris žaidžia tik dėl pergalės. „Liverpool“ klube jis buvo tikras žudikas, kartu su Gerrardu jie buvo pastatę įvarčių mašiną“

„Tačiau čia vykdome kitokį projektą. Jau dabar yra nemažai žaidėjų, kurie nori atvažiuoti į Florenciją. Praeitais metais atvykti norėjo Berbatovas, tačiau viskas susiklostė kiek kitaip“, - kalbėjo Macia.

Spaudoje vis daugiau su „Fiorentina“ klubu siejamu puolėju, kadangi šią vasarą komandą gali palikti „Arsenal“ ir „Manchester City“ medžiojamas Stevanas Jovetičius.