Pespektyvusis Draxleris: būčiau beprotis, jeigu kelčiausi į "Borussia" © Eurofootball.lt
Perspektyvus Gelzenkircheno „Schalke“ klubo saugas Julianas Draxleris teigia, kad jokiu būdu nesikels į aršiausią komandos varžovą Dortmundo „Borussia“ klubą.

Praeitą savaitę paaiškėjo, kad UEFA Čempionų lygos pusfinalio dalyvių ekipa kitą sezoną liks be vieno iš savo lyderių Mario Gotzes, todėl spaudoje pradėjo daugėti gandų apie lygiavertę 20-mečio pamainą.

Viena iš minimų pavardžių yra J.Draxlerio, atstovaujančio „Schalke“ klubui, tačiau tarp „Borussia“ ir Gelzenkircheno ekipos visada buvo įtempta konkurencija, todėl pats futbolininkas paneigė tokias kalbas.

„Jokiu būdu nerungtyniausi „Borussia“ klube. Negaliu įsivaizduoti, kad Dortmundo ekipa norėtų mane įsigyti ir taip pat nematau savęs su geltonai juodais marškinėliais“, - viename iš socialinių tinklų rašė J.Draxleris.

„Praeitą savaitę apie tai buvo daug gandų. Nekomentavau jų, nes norėjau susikoncentruoti ties kitomis rungtynėmis. Tačiau galiu jus užtikrinti, kad man nebus „praplautos smegenys“ ir nevilkėsiu BVB marškinėlių“, - rašė kylanti žvaigždė.

„Schalke“ šiuo metu užima ketvirtąją poziciją „Bundesliga“ pirmenybėse ir siekia užsitikrinti vietą kitų metų Čempionų lygos turnyre.