Vilanova: "Barcelona" sudėties iš esmės performuoti nereikia © Eurofootball.lt
"Barcelona" strategas Tito Vilanova pripažino, kad Čempionų lygos pusfinalyje Miuncheno "Bayern" įrodė akivaizdų pranašumą.

Vokietijos čempionai bendru rezultatu 7-0 sutriuškino Ispanijos pirmenybių lyderius, tačiau Vilanova tikina nesirengiąs vasarą iš pagrindų atnaujinti komandos sudėties.

"Messi nebuvo traumuotas, tačiau nesijautė gerai, todėl nesitikėjau iš jo pagalbos aikštėje,- sakė treneris. - Savaitgalio mače su Bilbao "Athletic" jis pasirodė po keitimo, nes jautėsi kur kas geriau, tačiau rungtynių pabaigoje ėmė jaustis skausmus. Tad būtume rizikavę tik dvikovos pabaigoje, jei turėtume šansą išplėšti kelialapį į finalą."

Kalbėdamas apie pusfinalį Vilanova pridūrė: "Fiziškai "Bayern" komanda yra puikiai pasirengusi. Skirtumas tarp vienuolikių buvo milžiniškas, todėl telieka pasveikinti varžovus ir padėkoti mūsų aistruoliams. Mus šį sezoną kankina traumos, o tokiame lygyje tenka už tai brangiai sumokėti."

Didelių pokyčių sudėtyje kitam sezonui neturėtų būti: "Mums nereikia daug naujokų, nes nemažai futbolininkų sveiksta po traumų. Žinoma, tam tikrų permainų bus, bet ir dabar turime stiprią ekipą."