"Chelsea" - "Tottenham" mače - "Arsenal" ekipai palankios lygiosios (VIDEO) © Eurofootball.lt
Trečiadienį sužaistose vienintelėse Anglijos "Premier" lygos rungtynėse Londono ekipos - "Chelsea" ir "Tottenham" - kovojo dėl geresnių pozicijų prieš čempionato finišo tiesiąją.

"Stamford Bridge" stadione įvykusioje dvikovoje šeimininkai du kartus pirmavo, tačiau persvaros išlaikyti nesugebėjo - mačas baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 2-2.

Toks scenarijus turėjo labiausiai patikti sostinės "Arsenal" klubo gerbėjams - trečioje turnyrinės lentelės vietoje žengiantys "mėlynieji" yra pavejami vieno kluptelėjimo atveju, o amžini Šiaurės Londono derbio varžovai liko penktoje pozicijoje.

Primename, kad pirmos trys vietos gauna tiesioginį kelialapį į kitų metų UEFA Čempionų lygos turnyrą, o ketvirtoji komanda turi žaisti atkrintamąsias rungtynes.

Šeimininkai įsiveržė į priekį 10 minutę, kuomet po kampinio galva pasižymėjo Oscaras, tačiau kėlinio viduryje pusiausvyrą įspūdingai tiksliu smūgiu iš už baudos aikštelės ribų atstatė Emmanuelis Adebayoras.

Į persirengimo kambarį laimingesni išėjo "Chelsea" futbolininkai, mat 39 minutę juos į priekį dar kartą išvedė puikaus Fernando Torreso perdavimo sulaukęs Ramiresas.

Antrajame kėlinyje Rafaelio Benitezo auklėtiniai turėjo keletą gerų progų įmušti įvartį ir pasiųsti "Tottenham" vienuolikę į nokautą, bet jomis nepasinaudojo, o likus 10 minučių iki susitikimo pabaigos Petrą Cechą nuginklavo islandas Gylfi Sigurdssonas - 2-2.

Rezultatai / Lentelė / Video:





CHE 2 - 2 TOT: