"Barcelona" gynėjas E.Abidalis apsivilks "Monaco" marškinėlius? © Eurofootball.lt
Ericas Abidalis jau šią vasarą gali grįžti į Prancūziją, kur, manoma, apsivilks "AS Monaco" marškinėlius, skelbia "El Mundo Deportivo".

Į aukščiausiąją šalies lygą grįžusi Monako komanda tiesiog siautėja žaidėjų rinkoje.

Rusijos verslininko Dmitrijaus Rybolovlevo valdomas klubas už "Porto" saugų duetą Joao Moutinho ir Jamesą Rodriguezą jau paklojo 70 milijonų eurų bei iš Madrido "Real" prisiviliojo patyrusį Ricardo Carvalho. Žiniasklaida teigia, kad "Monaco" klubą netrukus turėtų papildyti ir Madrido "Atletico" atakų lyderis Radamelis Falcao.

Pasak "El Mundo Deportivo", viskas krypsta link to, kad "raudonai-baltų" marškinėlius gali apsivilkti ir E. Abidalis.

33 metų prancūzo kontraktas su "Barcelona" baigiasi jau birželio 30 dieną ir, manoma, katalonai nesirengia siūlyti po kepenų persodinimo operacijos pasveikusiam gynėjui siūlyti naujos sutarties.

Neoficialiai teigiama, kad E. Abidalio fizinė būklė jau neatitinka "Barcos" gynėjams keliamus reikalavimus, tačiau pats futbolininkas dar nenori kabinti batelių ant vinies. Manoma, kad karjerą baigęs futbolininkas grįžtų į Katalonijos klubą ir užimtų ambasadoriaus pareigas.

Ketvirtadienį 14 valandą Lietuvos laiku E. Abidalis surengs spaudos konferenciją, kurioje dalyvaus ir "Barcelona" prezidentas Sandro Rosellis bei sporto sekcijos direktorius Andoni Zubizarreta. Joje, kaip manoma, žaidėjas paskelbs savo sprendimą.