"Ekraną" palikęs Rimkevičius laimės ieškos Brunėjuje © Eurofootball.lt
Lietuvos čempionate sėkmingai rungtyniavusio Artūro Rimkevičiaus karjera krypsta į egzotiškąjį Brunėjų - futbolininkas sukirto rankomis su Bandar Seri Begavano DPMM ekipa.

Anot klubo pranešimo, 30-metis lietuvis sužaidė kelias draugiškas rungtynes ir paliko teigiamą įspūdį treneriams, todėl jam buvo pasiūlyta pasirašyti sutartį.

Žinią patvirtino ir "Ekrano" sporto direktorius Deimantas Bička: "Kontraktas su Rimkevičiumi jau nutrauktas. "Ekrano" klubui jokios teisės į šį žaidėją nebepriklauso. Jis savo karjerą tęs toli nuo Lietuvos."

Po įspūdingo praėjusio sezono, kuomet Lietuvos čempionate įmušė 35 įvarčius, Rimkevičius sulaukė dėmesio iš užsienio. Jis dalyvavo Izraelio, Škotijos ir kitų šalių ekipų peržiūrose, tačiau dėl problemų su sveikata kontraktai taip ir nebuvo pasirašyti.

Galiausiai puolėjas grįžo į gimtinę ir užsivilko Panevėžio "Ekrano" marškinėlius. Per devynerias rungtynes Lietuvos čempionų gretose jis pelnė šešis įvarčius.

DPMM, kurį treniruoja specialistas iš Kroatijos Vjeranas Simuničius, rungtyniauja Singapūro čempionate. Sužaidus 14 turų klubas su 19 taškų užima septintą vietą tarp dvylikos ekipų.