A lyga: po "Žalgirio" volu atsidūrė ir "Banga" © Eurofootball.lt

Lietuvos A lygos čempionate nutrūko Vilniaus „Žalgirio“ komandos nepraleistų įvarčių serija, tačiau tai per daug lyderių nenuliūdino. „Žalgiris“ penktadienį išvykoje 5:1 sutrypė Gargždų „Bangos“ komandą. Sostinės klubas jau penktąjį mačą iš eilės laimi triuškinama persvara.

„Žalgiris“ per penkis mačus įmušė 26 įvarčius ir tik kartą praleido.

„Žalgiris“ savo kelią į triuškinančią pergalę pradėjo dar trečiąją minutę – įvartį įmušė Mantas Kuklys. Pirmajame kėlinyje prie jo prisidėjo Andro Švrljuga, Kamilis Bilinskis ir Pavelas Komolovas.

Antrajame ketvirtyje Tamazi Čargeišvilis sugebėjo realizuoti 52 minutę skirtą vienuolikos metrų baudinį, tačiau daugiau nieko rimto „Banga“ nepademonstravo, o 77 minutę praleido dar vieną įvartį – šįkart pasižymėjo Rytis Leliūga.

Savo įspūdingą reidą A lygoje „Žalgiris“ pradėjo rungtynėse su Tauragės „Tauru“. Jose sostinės komanda šventė pergalę 7:0. Tokį pat rezultatą ji pakartojo mače su Alytaus „Dainava“. Vėliau „Žalgiris“ 3:0 sutriuškino Panevėžio „Ekrano“ komandą, ginančią čempionų vardą. Pakruojo „Kruoja“ buvo nugalėta 4:0. Birželio 18 dieną „Žalgiris“ rungtyniaus su Marijampolės „Sūduva“.

Turnyrinė lentelė:

<iframe src="http://widgets.soccerway.com/widget/free/classic/competition/118/#d=500x360&f=table,table_colmp,table_colmw,table_colmd,table_colml,table_colgf,table_colga,table_colgd,fixtures&cbackground=ffffff&ctext=020202&ctitle=0a963b&cshadow=f0f4e2&cbutton=d8f5b8&cbuttontext=000000&chighlight=635959&tbody_family=" ms="" sans="" serif",geneva,sans-serif&tbody_size="9&tbody_weight=normal&tbody_style=normal&tbody_decoration=none&tbody_transform=none&ttitle_family=Georgia,serif&ttitle_size=13&ttitle_weight=normal&ttitle_style=normal&ttitle_decoration=none&ttitle_transform=none&ttab_family=Tahoma,Geneva,sans-serif&ttab_size=9&ttab_weight=normal&ttab_style=normal&ttab_decoration=none&ttab_transform=none&quot;" scrolling="no" marginwidth="0" marginheight="0" frameborder="0" height="360" width="500">