I.Casillasas: mes turime būti dėkingi J.Mourinho © Eurofootball.lt
Madrido "Real" kapitonas Ikeras Casillasas spaudos konferencijoje pasakojo apie buvusį trenerį Jose Mourinho ir dabartinį Carlo Ancelotti.

Ispanijos rinktinės vartininkas dėkojo specialistui iš Portugalijos, mat jis įnešė indelį į komandą ir jo dėka per trejus metus pavyko iškovoti tris titulus.

"Noriu padėkoti Jose Mourinho. Jis yra nugalėtojas ir visada siekė iškovoti visus įmanomus titulus. Praėjusį sezoną mums nepavyko iškovoti titulų, nors buvome arti tikslo", - teigė I.Casillasas.

Taip pat futbolininkas pakomentavo ir apie C.Ancelotti: "Gerai nežinau šio treneriu ir negaliu pasakyti jo ir Mourinho skirtumų bei panašumų, tačiau esu įsitikinęs, jog su Carlo galime laimėti viską."

Pastaruoju metu "Real" klubas medžioja Londono "Tottenham" žvaigždę Garethą Bale'ą. 32-ejų vartininkas pripažįsta, jog jis yra vienas geriausių futbolininkų Europoje.

"Mes kalbamame apie žaidėją, kuris yra vienas iš keturių geriausių Europoje, todėl yra normalu, jog toks klubas kaip "Real" domisi juo", - užbaigė vartininkas.