"Barcelona" vėsina "Napoli" įkarštį: A.Sanchezas - neparduodamas © Eurofootball.lt
Aktyviai šią vasarą žaidėjų rinkoje veikianti Seria A vicečempionė "Napoli" ekipa įsigeidė dar vieno futbolininko.

Pasak Italijos žiniasklaidos, Neapolio klubas savo gretose pageidautų matyti "Barcelona" puolėją Alexisą Sanchezą, už kurį, skirtingų šaltinių duomenimis, yra pasirengęs siūlyti nuo 20 iki 23 milijonų eurų.

Tačiau atrodo, jog Ispanijos čempionai yra neperkalbami.

Kiek anksčiau naujasis Katalonijos ekipos strategas Gerardo "Tata" Martino pareiškė, jog pasitiki visais komandos žaidėjais ir gyrė puikiai ikisezoninio pasirengimo mačuose rungtyniaujantį čilietį.

Net ir menkiausią gandą apie galimą A. Sanchezo išvykimą paprastai paneigia ir jo interesams atstovaujantis Fernando Felicevichius. Buvo teigiama, kad puolėjas gali tapti kokių nors "Barcelona" mainų dalimi, tačiau ir tokios žinios pasirodė nepatikimos.

Anot F. Felicevichiaus, informacija, kurią jis iš "Barcos" gavo sezono pabaigoje, nepasikeitė, o klubo vadovų ir trenerių nuomonės - taip pat.

"Alexis tikrai liks "Barcoje", kad ir kas benutiktų. Jis nebus parduotas ir netaps mainų sandorio dalimi", - garantavo čiliečio atstovas.

Žinias apie galimą A. Sanchezo pardavimą "Napoli" klubui penktadienį paneigė ir Katalonijos klubo viceprezidentas Josepas Maria Bartomeu.

"Alexis neparduodamas. Treneriai žino ir pasitiki jo gebėjimais, tad jis bus svarbus žaidėjas. Nors buvo skelbiama apie kelių ekipų susidomėjimu juo, klubas negavo nė vieno oficialaus pasiūlymo", - Čilės dienraščiui "El Mercurio" tvirtino vienas "Barcelona" vadovų.

Apžvalgininkai pažymi, kad G. Martino paskyrimas vyriausiuoju treneriu veikiausiai turės nemažai teigiamos įtakos čiliečiui jau vien todėl, kad komandos vairą perėmė pietų amerikietis, puikiai žinantis, kaip motyvuoti tokius žaidėjus.