Rugpjūčio 3 d. transferai ir gandai: "Milan" klubas susitarė su "Fiorentina" saugu A.Ljajičiumi © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas įpusėjo, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 3 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

„Milan“ klubas suderino asmenines sąlygas su „Fiorentina“ saugu Ademu Ljajičium, tačiau „Viola“ prašo daugiau negu „Rossoneri“ siūlomi 8 milijonai eurų.
***
Madrido „Real“ klube Fabio Coentrao turėtų pakeisti „Granada“ gynėjas Guilherme Siqueira. 27-erių brazilas karališkajam klubui atsieitų apie 14 mln. eurų, tuo tarpu F.Coentrao gali atsidurti „Tottenham“ gretose.
***
Madrido „Real“ klubas, anot Ispanijos žiniasklaidos, susitarė su „Tottenham“ dėl Garetho Bale‘o perėjimo sumos išmokėjimo. Skelbiama, kad 20 mln. Londono ekipa gaus iškarto, o likusius „Real“ išmokės per ateinančius 6 metus. Pasak „The Telegraph“, perėjimo suma sieks net 115 mln. eurų.
***
„Liverpool“ klubas susitarė su „Valencia“ dėl kairiojo krašto gynėjo Aly Cissokho perėjimo į „raudonųjų“ gretas nuomos pagrindais. Pranešama, kad Brendano Rodgerso treniruojama ekipa turės galimybę futbolininko kontraktą išpirkti.
***
Anglijos žiniasklaida praneša, kad „Arsenal“ klubas atgaivino susidomėjimą „Swansea City“ gynėju Ashley Williamsu, mat „kanonierių“ gynėjas Thomasas Vermaelenas dėl traumos nerungtyniaus bent 6 savaites.
***
„Tottenham“ saugas Clintas Dempsey pasiruošęs grįžti į gimtinę ir pasirašyti sutartį sus „Seattle Sounders“ ekipa.
***
QPR strategas Harry Redknappas į komandą sieks prisivilioti buvusį savo auklėtinį „Tottenham“ gretose Jermainą Defoe.
***
Liverpulio „Everton“ klubo akiratyje atsidūrė Maskvos „Spartak“ saugas iš Airijos Aidenas McGeady, kuris „irisams“ kainuotų apie 5 mln. eurų.
***
„Arsenal“ puolėjas Gervinho – per plauką nuo perėjimo į „Roma“ klubą. Pasak spaudos gandų, „romėnų“ atstovas penktadienį buvo Londone, o pats futbolininkas šeštadienį jau išskrido į Italiją medicininiam patikrinimui.
***
Praradę Garethą Bale‘ą, „Tottenham“ į komandą bandys prisivilioti Amsterdamo „Ajax“ saugą Christianą Erikseną.
***
Luisas Suarezas sieks taikiai susitarti su „Liverpool“ klubu, kad leistų jam išvykti į Londono „Arsenal“, jei nepavyks – įteiks oficialų prašymą pardavimui.
***

Įvykę sandoriai ir perėjimai:

OFICIALU: Paryžiaus „Saint-Germain“ klubo gynėjas Diego Lugano nuo šiol vilkės „West Bromwich“ ekipos marškinėlius.



OFICIALU: „Arsenal“ klubas jaunąjį saugą Chuks Aneke išnuomojo „Crewe Alexandra“ ekipai.