"Juventus" naujokas C.Tevezas: taip sunkiai nedirbau nuo "Boca Juniors" laikų © Eurofootball.lt
Turino „Juventus“ pergalių kalvio Antonio Contes alinantis treniruočių rėžimas Carlosui Tevezui primena laikus, kuomet jis gynė Buenos Airių „Boca Juniors“ garbę.

Šiuo metu argentinietis su komanda dalyvauja JAV vykstančiame tarptautiniame „Guinness“ pasaulio čempionų turnyre.

Daugkartiniai Italijos čempionai turnyre startavo nesėkmingai po baudinių serijos pralaimėję Liverpulio „Everton“ ekipai, o vėliau nusileido ir Los Andželo „Galaxy“ vienuolikei.

„Jaučiuosi šiek tiek pavargęs, tačiau tai yra normalu turint omenyje, jog treniruotės yra labai intensyvios. Taip sunkiai nedirbau nuo „Boca Juniors“ laikų“, – teigė buvęs „Manchester City“ atakų lyderis.

„Stengiamės tinkamai pasiruošti rugpjūčio 18d. vyksiančiam Italijos Supertaurės finalui. Tokie mačai, kaip su „Galaxy“, mums padės sustyguoti savo žaidimą“.

„Antonio Conte turi didelį žinių bagažą ir daug dėmesio skiria taktikoms. Labai atidžiai analizuoju trenerio naudojamas žaidimo schemas ir stengiuosi aikštėje vykdyti visus jo nurodymus“, – patikino puolėjas.

Per savo karjerą C. Tevezas neišvengė konfliktų su kai kuriais treneriais, tačiau yra tikras, jog nekils problemų dirbant su A. Conte.

„Esu geras žmogus ir manau, jog artimiausioje ateityje laikas parodys tikruosius žmonių veidus“, – samprotavo argentinietis.