Rugpjūčio 19 d. transferai ir gandai: "Man Utd" pasiūlymas už "Everton" duetą - atmestas © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas artėja link pabaigos, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 19 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

Londono „Tottenham“ klubas pasiruošęs iš „Liverpool“ panosės nugvelbti Machačkalos „Anzhi“ saugą Willianą, už kurį reikėtų sumokėti apie 35 mln. eurų.
***
Dienraštis „Liverpool Echo” praneša, kad „Everton” ekipa atmetė 28 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už komandos lyderių duetą Marouane‘ą Fellainį ir Leightoną Bainesą.
***
„Valencia“ gynėjas Aly Cissokho jau šiandien turėtų pereiti medicininę patikrą ir pasirašyti nuomos sutartį su „Liverpool“ klubu.
***
„Inter“ klubas arti susitarimo su „Juventus“ saugu Mauricio Isla, praneša „La Gazzetta dello Sport“.
***
„Milan“ ekipa nori išsinuomoti „Paris St.Germain“ klubo vidurio gynėją Mamadou Sakho, tačiau sandoris galėtų įvykti tik tuo atveju, jei komandai pavyktų patekti į Čempionų lygos pagrindinį etapą.
***
„Il Mattino“ praneša, kad Rafaelio Benitezo treniruojamas „Napoli“ klubas įsigeidė „Barcelona“ dešiniojo krašto gynėjo Martino Montoyos.
***
„Fulham“ ekipa susidomėjo PSG saugu Clementu Chantome‘u, kuriam buvo leista palikti Prancūzijos čempionų gretas.
***
„West Brom“ klubas bando į komandą prisivilioti „Marseille“ ekipos saugą Morganą Amalfitano.
***
„Barcelona“ svarsto galimybę įsigyti „Porto“ centro gynėją Nicolasą Otamendį, po to, kai derybos dėl Davido Luizo ir Danielio Aggerio atsidūrė aklavietėje.
***
Po nepavykusių derybų dėl „Liverpool“ puolėjo Luiso Suarezo, „Arsenal“ numatė realesnį variantą – „Swansea City“ puolėją Michu. Tiesa, Michaelis Laudrupas už futbolininką nori net 25 mln. svarų sterlingų.
***