Rugpjūčio 20 d. transferai ir gandai: "Tottenham" derasi dėl E.Lamelos įsigijimo © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas artėja link pabaigos, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 19 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

Londono „Tottenham“ klubas pradėjo derybas dėl „Roma“ ekipos puolėjo Eriko Lamelos perėjimo į anglų komandos gretas. Pasak žiniasklaidos pranešimų, Italijos sostinės klubo direktorius Walteris Sabatinis šiuo metu yra Londone.
***
„Stoke City“ klubas susidomėjo „Rennes“ ekipos puolėju Mevlutu Erdingu, kuris seniau yra atstovavęs ir Paryžiaus „Saint-Germain“ komandai.
***
Italijos spauda praneša, kad „Anži“ puolėjas Samuelis Eto‘o ketina grįžti į Milano „Inter“ ekipą, tačiau kamerūnietis turės susimažinti atlyginimą iki 4,5 mln. eurų per metus.
***
Turino „Juventus“ klybas susidomėjo 18 mln. eurų suma vertinamu „Sevilla“ ekipos atraminiu saugu Geoffrey Kondogbia. „Bianconeri“ norėtų futbolininką išsinuomoti su galimybe kontraktą išpirkti po sezono.
***
Anot anglų spaudos, Londono „Arsenal“ klubas planuoja išleisti 35 mln. svarų sterlingų „Swansea City“ duetui Michu ir Ashley Williamsui įsigyti.
***
PSG klubas siūlo 15 milijonų svarų sterlingų už „Newcastle“ saugą Yohaną Cabaye. Futbolininku taip pat domisi Londono „Arsenal“ ekipa.
***
„Roma“ klubas nusitaikė į „Catania“ puolėją Gonzalo Bergessio. Italijos sostinės ekipa ieško, kuo galėtų pakeisti į „Southampton“ išvykusį Pablo Osvaldo.
***
„Benfica“ klubas įsigeidė „Celtic“ vartininko Fraserio Forsterio, tačiau, anot škotų ekipos, futbolininkas neparduodamas.
***
„Valencia“ gynėjas Aly Cissokho netrukus atsidurs „Liverpool“ klube. Prancūzas pirmadienį praėjo medicininę patikrą ir Anglijoje rungtyniaus nuomos pagrindais.
***
Londono „Arsenal“ klubas pateikė pasiūlymą „Juventus“ ekipai dėl saugo Paulio Pogbos įsigijimo. Pranešama, kad „Bianconeri“ 20-metį saugą vertina 20 mln. eurų.
***