"Arsenal" įveikė "Fulham" futbolininkus, "Liverpool" palaužė "Aston Villą" (VIDEO) © Eurofootball.lt
Šeštadienį Anglijoje prasidėjo II-asis Anglijos "Premier" lygos turas.

Londono "Craven Cottage" stadione įvyko miesto derbis tarp šeimininkų "Fulham" ir svečių iš šiaurinės dalies - "Arsenal" futbolininkų.

Arsene'o Wengero auklėtiniai atvyko pralaimėję pirmąjį susitikimą prieš "Aston Villa" ekipą, o tuo tarpu "Fulham" sezono starte palaužė "Sunderland" futbolininkus.

Nuo pirmųjų minučių "Arsenal" klubas buvo nusiteikę tik pergalei ir jau 14-ąją minutę po Aarono Ramsey bandymo smūgiuoti kamuolys nukrito tiesiai po Olivier Giroud kojom, kuris nesunkiai nuginklavo vartininką Stockdale'ą.

Po praleisto įvarčio šeimininkai pradėjo daugiau atakuoti, tačiau neapdairiai sužaidė gynyboje ir praleido antrąjį įvartį: 41-ąją minutę kontraatakos metu Lukašas Podolskis padvigubino "kanonierių" pranašumą.

Antrajame kėlinyje vaizdas keitėsi nedaug: "Arsenal" daugiau kontroliavo kamuolį, tačiau "Fulham" įvarčio reikėjo labiau.

68-ąją minutę šeimininkai praleido dar vieną brangiai kainavusią kontraataką, kurios metu savo antrąjį bei komandos trečiąjį įvartį įmušė L.Podolskis.

77-ąją minutę Darrenui Bentui po Dimitaro Berbatovo smūgio pavyko įridenti kamuolį į Wojciecho Szczesny ginamus vartus ir sušvelninti rezultatą.

Vis dėlto, pergalės "kanonieriai" nepaleido ir iškovojo pirmus tris taškus šį sezoną.

Liverpulio "Everton" klubas ir vėl nesugebėjo iškovoti pergalės: namuose, nepaisant pakankamai atviro žaidimo, buvo sužaista nulinėmis lygiosiomis su "West Brom" klubu.

Tuo tarpu Alano Pardew treniruojama "Newcastle" ekipa tokiu pačiu rezultatu sužaidė su "West Ham" futbolininkais.

Vakarinėse turo rungtynėse susitiko neblogą žaidimą demonstruojanti "Aston Villa" ir "Liverpool" ekipa.

Pirmajame kėlinyje dominavo svečiai iš Liverpulio ir savo pranašumą įrodė puikiui Danielio Sturridge'o įvarčiu.

Antrajame kėlinyje vaizdas aikštėje kiek pasikeitė ir "Aston Villa" perėmė iniciatyvą, tačiau Brendano Rodgerso auklėtiniai solidžiai gynėsi ir iškovojo antrą pergalę iš eilės.

Rezultatai / Lentelė / Video:








FULHAM 1-3 ARSENAL


EVERTON 0 - 0 WEST BROM



HULL CITY 1 - 0 NORWICH CITY



NEWCASTLE UNITED 0 - 0 WEST HAM UNITED



SOUTHAMPTON 1 - 1 SUNDERLAND



STOKE CITY 2 - 1 CRYSTAL PALACE



ASTON VILLA 0 - 1 LIVERPOOL