Rugpjūčio 27 d. transferai ir gandai: Madrido "Real" nori parduoti Benzemą, Di Marią ir Özilą © Eurofootball.lt
Futbolininkų perėjimų langas artėja link pabaigos, o naujienų portalas [link="nw_index.php"]Eurofootball.lt[/link] tęsia savo rubriką ir pateikia Jums įvairiausius rugpjūčio 27 d. naujienas ir gandus apie galimus ir įvykusius apie žaidėjų perėjimus.

***

Anglų spauda praneša, kad Madrido „Real“ nori parduoti puolėją Karimą Benzemą ir saugus Angelį Di Marią bei Mesutą Ozilą, kad galėtų įsigyti „Liverpool“ rungtyniaujantį Luisą Suarezą ir „Tottenham“ lyderį Garethą‘ Bale‘ą.
***
„Manchester United“ artimiausiu metu turėtų pateikti 20 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už „Everton“ saugą Maroune‘ą Fellainį. 28 mln. svarų pasiūlymas už belgo ir gynėjo Leightono Baineso duetą buvo atmestas.
***
„Arsenal“ ir „Tottenham“ kovoja dėl 20-ies metų bulgarų krašto saugo Todoro Nevelevo, kuris kainuotų 3 mln. svarų sterlingų.
***
„Cardiff City“ sieks išsinuomoti „Barcelona“ krašto saugą Isaacą Cuencą, kuris praeitą sezoną praleido „Ajax“ gretose, bet Gerardo Martino planuose nefigūruoja.
***
„Newcastle“ klubas nusitaikė į „Wigan“ saugą Jamesą McCarthy, kuris „šarkų“ gretose turėtų pakeisti Yohaną Cabaye. Prancūzas tęsias derybas su „Arsenal“ klubu.
***
Anot „Gazzetta dello Sport“, „Anzhi“ puolėjo Samuelio Eto‘o agentas šiuo metu yra Londone ir derasi su Londono „Chelsea“ klubu.
***
„Roma“ klubas domisi „Manchester United“ saugu Nani, kurio sutartis baigs galioti kitą vasarą, rašo „The Times“.
***
„Manchester United“ ir „Chelsea“ kovoja dėl „Porto“ ekipos centro gynėjo Eliaquimo Mangala, kuris vertinamas 12 mln. svarų sterlingų suma.
***
„Sunderland“ derasi su „Inter“ dėl saugo Zdravko Kuzmanovičiaus įsigijimo, bet pats futbolininkas norėtų rungtyniauti „Everton“ klube.
***
„Radio Marca“ praneša, kad PSG pateikė 40 milijonų eurų pasiūlymą „Barcelona“ klubui, mat nori įsigyti puolėją Pedro.
***
Olandijos spauda praneša, kad „Arsenal“ pradėjo derybas su „Ajax“ gynėju Toby Alderweireldu, kuriuo tap pat domėjosi „Everton“, „Atletico“ ir Maskvos „Spartak“ ekipos.
***
„Napoli“ klubas nepasiduoda ir toliau mėgina prisivilioti „Barcelona“ dešioniojo krašto gynėją Martiną Montoyą, praneša ispanų „Sport“.
***
Į kovą dėl PSG gynėjo Mamadou Sakho įsitraukė ir „Roma“ klubas. Jam teks varžytis su „Milan“ ir „Liverpool“ ekipomis.
***
„Lazio“ nenustojo domėtis „Galatasaray“ puolėju Buraku Yilmazu ir vis dar tikisi jį prisivilioti į komandą.
***