Brangiausias pasaulio futbolininkas oficialiai pristatytas "Real" klube (VIDEO) © Eurofootball.lt
Šiandien 14 valandą Lietuvos laiku Madride oficialiai "Real" klubui buvo pristatytas Londono "Tottenham" krašto puolėjas Garethas Bale'as.

Vakar galų galiausiai paaiškėjo, jog Velso rinktinės narys - pilnateisis karališkojo klubo futbolininkas, o jis su naująja ekipa pasirašė šešerių metų kontraktą.

Kol kas abu klubai nenurodė tikslios sumos, kurią už valą paklojo Ispanijos vicečempionai, tačiau manoma, kad tai - pasaulio rekordas ir jis tapo brangiausiu pasaulio futbolininku.

Žaidėjo surengtoje spaudos konferencijoje žurnalistai uždavinėjo klausimus 24-erių G.Bale'ui, kuris teigė, kad jo svajonė išsipildė.

"Džiaugiuosi, jog žaisiu savo svajonių komandoje. Čia yra daug nuostabių futbolininkų", - teigė krašto puolėjas. - Noriu laimėti visus įmanomus trofėjus, o ypač Čempionų lygą.

"Madride yra mano dievaitis Cristiano Ronaldo, kuris šioje komandoje "bosas", - pridūrė futbolininkas, kuris "baltiesiems" veikiausiai kainavo 100 milijonų eurų.

G.Bale'as jau sugebėjo ištarti ir keletą ispaniškų žodžių, kuomet buvo pasakytas ir pagrindinis klubo šūkis - "Hala Madrid!".

Valas "Real" klube vilkės marškinėlius pažymėtus 11-uoju numeriu.

Video iš G.Bale'o pristatymo