A.Conte: nesitikėjau tokios konkurencijos "Serie A" pirmenybėse © Eurofootball.lt
Stratego teigimu, kova dėl stipriausios Italijos komandos vardo tapo dar aršesnė.

Turino „Juventus“ pergalių kalvis Antonio Conte prisipažino likęs nustebintas smarkiai išaugusia konkurencija Italijos „Serie A“ čempionate.

Praėjusią vasarą gerokai pasistiprinę Florencijos „Fiorentina“, „Roma“, Milano „Inter“ ir „Napoli“ klubai nacionalinėse pirmenybėse startavo daugiau nei įspūdingai.

„Bianconeri“ stratego nuomone, trečius metus iš eilės apginti Italijos čempionų vardus bus labai sunki užduotis.

„Atvirai pasakius, šį sezoną nesitikėjau pamatyti taip gerai žaidžiančių „Inter“, „Napoli“, „Fiorentina“ ir „Roma“ ekipų“, – treneris kalbėjo spaudos konferencijos metu.

„Šie klubai tapo gyvu įrodymu, jog dėka teisingų techninių sprendimų galima išsikapstyti iš giliausios duobės. Šiemet bus be galo sudėtinga laimėti Italijos čempionatą“.

A. Conte taip pat prasitarė, jog prieš rytojaus dvikovą su Veronos „Chievo“ ekipa startinėje sudėtyje atliks ne vieną keitimą.

„Mūsų laukia ketvirtos rungtynės per trumpą laiko tarpą, todėl neišvengsime komandos rotacijos. Vakar apšilome, o šiandien stropiai ruošimės trečiadienio mačui prieš „Chievo“ ekipą“, – teigė italas.

„Bet kas išėjęs į aikštę išlaikys komandos balansą. Pernai atlikome nemažai keitimų Italijos taurės turnyrui. Šį sykį rotacija taip pat bus gerai apgalvota, tačiau tikrai nekeisiu aštuonių ar septynių žaidėjų“.

„Varžovai dažnai pakoreguoja savo žaidimo stilių dėl mūsų pajėgumo. Nėra lengva žaisti prieš komandą, kurioje į gynybą grįžta aštuoni žaidėjai. Tas buvo praėjusio savaitgalio rungtynėse prieš „Hellas Verona“ ir manau, kad tas pats bus ir rytoj“, – samprotavo A. Conte.

Trečiadienį vyksiančios „Juventus“ ir „Chievo“ rungtynės prasidės 21:45 valandą Lietuvos laiku.