R.Lewandowskis sausio mėnesį pasirašys sutartį su "Bayern" © Eurofootball.lt
Dortmundo „Borussia“ puolėjas iš Lenkijos Robertas Lewandowskis po antradienio vakare vykusių Vokietijos taurės rungtynių žurnalistams pripažino, kad vasarą persikels į Miuncheno „Bayern“.

25 metų puolėjas palikti „Borussia“ norėjo jau šią vasarą, tačiau Dortmundo ekipos vadovai atsisakė parduoti lenką ir jis buvo priverstas žaisti komandoje iki sutarties pabaigos.

Žurnalistų paklaustas, ar iš tikrųjų jis dar žiemą padės parašą ant sutarties su Pepo Guardiolos komanda, „Borussia“ puolėjas atsakė: „Taip, sutartį su nauja komanda galėsiu pasirašyti jau sausį, tad taip ir padarysiu“.

Nuo 2010 metų „Borussia“ klube žaidžiančio lenko sutartis baigiasi kitų metų vasarą, todėl R.Lewandowskis kaip laisvasis agentas galės pakeisti komandą. 2010 m. už 4,5 mln. eurų iš Poznanės „Lech“ klubo į „Borussia“ persikėlęs R.Lewandowskis Vokietijos klubui per 149 rungtynes įmušė 80 įvarčių.

Praėjusio sezono pabaigoje iš „Borussia“ klubo į „Bayern“ persikėlė saugas Mario Gotze, tiesa, jo sutartis su komanda dar nebuvo pasibaigusi, tad bavarams teko gerai papurtyti piniginę – futbolininkas jiems kainavo 37 mln. eurų.