M.Zubas: tikiuosi, kad kita akistata su "Ekranu" bus tik formalumas (VIDEO) © Eurofootball.lt
Po pergalingų svarbių rungtynių prieš Panevėžio "Ekraną" lygos lyderių treneris Marekas Zubas džiaugėsi sėkmingu komandos pasirodymu.

Tačiau nosies sostinės ekipos futbolininkai užriesti neketina – čempionatas dar nebaigtas.

"Tai buvo svarbios rungtynės, tačiau dabar jos – tik istorija. Šiandien švenčiame, o jau rytoj ruošimės kitoms rungtynėms, – sako M. Zubas, – su "Ekranu" turėsime dar vieną akistatą. Tikėkimės, kad ji bus tik formalumas ir mes būsime užsitikrinę čempionų titulą anksčiau", - viliasi treneris.

M. Zubo teigimu, artimiausi susitikimai lengvi nebus, todėl žalgiriečiai kausis iki paskutinio teisėjo švilpuko: "Mes negalime atsipalaiduoti. Visas likusias rungtynes turime žaisti atsidavę. Mes eisim į aikštę kovoti ne tik dėl pergalės, bet ir dėl mus palaikančių žiūrovų. Svarbu, kad jiems būtų smagu žiūrėti į mus."

Treneris neslepia, kad komandai nebuvo lengva sugrįžti į Lietuvos čempionatą po Europos lygos, tačiau tai jau praeitis.

"Pastaruoju metu mes išgyvenome gan prastą periodą. Labai sunku būti nuolat aukščiausioje formoje – esame gyvas organizmas. Svarbiausias klausimas tokioje situacijoje – kaip ilgai tai tęsiasi. Šios rungtynės parodė, kad mes grįžome į savo žaidimą", - sako M. Zubas.