A lygos čempionas dar nepaaiškėjo - "Žalgiris" ir vėl neįveikė "Kruojos" © Eurofootball.lt
Šiandien Lietuvoje buvo sužaistos vienerios „SMScredit.lt A lygos“ 25-ojo turo rungtynės.

Dėl UEFA Europos lygos atidėtame mače ir vėl susitiko Pakruojo „Kruoja“ prieš Vilniaus „Žalgirį“. Naujo čempiono ir vėl teks palaukti – sostinės ekipa išvykoje sužaidė taikiai, 0-0.

Pirmajame kėlinyje įvarčių neišvydome, tačiau per pirmąsias rungtynių minutes buvo sukurta nemažai pavojingų progų.

Kiek įdomiausia, kad 45-ąją minutę vilniečiai turėjo puikią galimybę įsiveržti į priekį, kuomet prie varžovų vartų buvo skirtas 11 metrų baudinys, tačiau po šeimininkų protesto teisėjas pakeitė savo nuomonę ir anuliavo sprendimą.

Antrasis kėlinys prasidėjo „Kruojos“ bandymais pasiųsti kamuolį į vartus, tačiau Mareko Zubo auklėtiniai be didesnio vargo atsilaikė prieš Pakruojo miesto futbolininkų mėginimus atakuoti.

Per likusį laiką abi komandos beveik vienodai atakavo, tačiau nei vienai pasižymėti nepavyko, o suaidėjus teisėjo švilpukui buvo skelbiamos nulinės lygiosios.

Pergalė „žalgiriečiams“ būtų garantavusi pirmąją vietą šio sezono A lygoje. Jie už nugaros tokiu atveju būtų palikę Klaipėdos „Atlantą“, kuris jau kiek anksčiau užsitikrino sidabrą. Tuo tarpu penkis metus iš eilės šalies pirmenybėse triumfavosi Panevėžio „Ekrano“ ekipa su Marijampolės „Sūduva“ vis dar kovoja dėl trečios vietos.

Paskutinį kartą „Žalgiris“ Lietuvos čempionais buvo tapęs dar 1999 metais.

Pakruojo „Kruoja“ 0 – 0 Vilniaus „Žalgiris“

Turnyrinė lentelė: