"Real" pasiūlymas "Liverpool" už L.Suarezą: 23 mln. eurų ir K.Benzema © Eurofootball.lt
Ispanijos žiniasklaida informuoja, kad Madrido "Real" pasiekė susitarimą su "Liverpool" ir artėjančią žiemą puolėjas Luisas Suarezas atvyks į Ispanijos sostinę.

"Raudonieji" pigiai nežada parduoti savo ekipos lyderio. Pasak pranešimo, Florentino Perezas pasiryžo sumokėti 23 milijonus eurų ir mainais Karimą Benzemą.

Carlo Ancelotti nėra patenkintas prancūzo demonstruojama sportine forma, todėl "Real" nori sausio mėnesį komandoje naujoko, kuris sustiprinti puolimo poziciją.

Vis dėlto, karališkajam klubui gali sukliudyti Londono "Arsenal". Arsene'as Wengeras žavisi urugvajiečio žaidimu, tačiau pats futbolininkas yra pasakęs, kad jis nori išvykti ne tik iš Liverpulio, bet ir išvisos Anglijos.

L.Suarezas šį sezoną dėl diskvalifikacijos privalėjo praleisti pirmąsias keturias rungtynes, tačiau vos sugrįžęs į aikštę jis per sužaistas penkias rungtynes jau pelnė šešis įvarčius.

Verta paminėti, kad abu minėti klubai dar praėjusią vasarą bandė įsigyti 26 metų žaidėją, tačiau "Liverpool" nei už 50 milijonų svarų sterlingų nepardavė Urugvajaus rinktinės nario.