"Milan" strategas M.Allegri: palikite Balotellį ramybėje © Eurofootball.lt
"Milan" klubo strategas Massimiliano Allegri įsitikinęs, kad žiniasklaida galėtų mažiau domėtis asmeniniu puolėjo Mario Balotelli gyvenimu.

Specialistas įsitikinęs, kad apie futbolininką reikia spręsti iš jo pasirodymų aikštėje, o ne už jos ribų ir prašo palikti Italijos rinktinės futbolininką ramybėje.

"Apie Balotellį sprendžiu iš jo pasirodymų aikštėje. Jis prastai žaidė mače su "Parma" sekmadienį, todėl jį pakeičiau", - tikino M.Allegri.

"Jis galės rungtyniauti prieš "Lazio" ir manau, kad pasirodys gerai. Mario treniruotėse atrodo solidžiai, taip pat esu įsitikinęs, kad spauda turėtų jį palikti ramybėje".

"Vyksta per daug diskusijų apie jo privatų gyvenimą. Manau, kad Balotellį, kaip ir kitus futbolininkus, reikia kritikuoti ar girti už tai, ką jis daro aikštėje", - įsitikinęs "Rossoneri" treneris.

M.Allegri taip pat įsitikinęs, kad puolėjui keliami per aukšti reikalavimai: "Jis atvyko sausio mėnesį ir per pirmus 13 mačų įmušė 12 įvarčių".

"Šio sezono pradžioje jis taip pat žaidė gerai. Gali atsitikti taip, kad žaidėjas praranda formą, tačiau kai tai atsitinka M.Balotelliui, iš to išpučiamas burbulas", - pasipiktinęs šnekėjo M.Allegri.

Trečiadienį vakare "Milan" klubas "Serie A" pirmenybių X-ojo turo susitikime surems ginklus su Romos "Lazio" futbolininkais.