Madride - įvarčių lietus, teisėjo šou bei triuškinanti "Real" pergalė (VIDEO) © Eurofootball.lt
Trečiadienį Ispanijoje buvo sužaistos keturios "Primera" čempionato XI-ojo turo rungtynės.

"Santiago Bernabeu" stadione įvyko susitikimas tarp Madrido "Real" ir "Sevilla". Itin rezultatyviame mače pranašesni buvo "baltieji", kurie varžovus įveikė rezultatu 7-3.

"Real" ekipa į priekį įsiveržė jau 13-ąją minutę, kuomet po puikaus Karimo Benzema perdavimo savo antrąjį įvartį Madrido komandoje pelnė Garethas Bale'as.

Kiek netrukus tas pats futbolininkas dar kartą nuginklavo varžovų vartininką, o 32-ąją minutę Cristiano Ronaldo realizavo 11 metrų baudinį ir, atrodė, kad išsprendė mačo baigtį.

Tačiau svečiai iš Sevilijos dar per likusias pirmojo kėlinio 13 minučių spėjo į Diego Lopezo ginamus vartus pasiųsti du įvarčius. Pirmasis pasižymėjo Ivanas Rakitičius - nuo 11 metrų žymos ir Carlosas Bacca.

Antrajame kėlinyje įvarčiai ir toliau liejosi laisvai. 53-ąją minutę karališkojo klubo pranašumą atstatė K.Benzema, o po 7 minučių Portugalijos rinktinės kapitonas dar kartą pasižymėjo.

Vis dėlto, ilgai laukti varžovų atsako neprireikė. Vos po 3 minučių I.Rakitičius nuostabiu smūgiu sušvelnino atsilikimą.

Per likusį laiką buvo pelnyti dar du įvarčiai, tiesa, į "Sevilla" ekipos vartus. C.Ronaldo 71-ąją minutę pelnė savo "hat-tricką", o K.Benzema - dublį.

Šiame susitikime teisėjas skyrė net tris 11 metrų baudinius, tačiau vieną iš jų nerealizavo svečių komanda. Įdomu tai, kad visi baudiniai buvo abejotini, o taip pat 76-ąją minutę iš aikštės už antrą geltoną kortelę buvo pašalintas Stephane'as M'Bia.

Kitose rungtynėse taip pat pergales iškovojo "Almeria" ir Pamplonos "Osasuna", o Valjadolido "Real ir San Sebastiano "Real Sociedad" išsiskyrė taikiai.

Rezultatai / Lentelė / Video:





"Real Madrid" 7 - 3 "Sevilla"



"Valencia" 1 - 2 "Almeria"



"Valladolid" 2 - 2 "Sociedad"



"Osasuna" 3 - 1 "Rayo"