A.Wengeras patenkintas tobulėjančia "Arsenal" komanda © Eurofootball.lt
Londono "Arsenal" klubo strategas Arsene'as Wengeras džiaugiasi komandos progresu lyginant su praeitu sezonu.

Prancūzas įsitikinęs, kad ekipa eina teisinga linkme ir rodo tobulėjimo požymius, o pralaimėjimą "Old Trafford" stadione apibūdina kaip sėkmės trūkumą.

Per kiek daugiau nei savaitę "kanonieriai" įveikė "Liverpool" bei Dortmundo "Borussia" ekipas, tačiau teko nusileisti "Manchester United" klubui išvykoje.

"Jaučiu, kad komanda auga ir tobulėja, o rungtynės su "Man Utd" tik sutvirtina tokį mano įsitikinimą. Tikimės gerai sužaisti prieš "Southampton" komandą po rinktinių pertraukos", - kalbėjo A.Wengeras.

Specialistas nusivylęs pralaimėjimu "Old Trafford" stadione ir mano, kad įtakos turėjo psichologinis nusiteikimas, mat paskutinį kartą pergalę "raudonųjų velnių" tvirtovėje "Arsenal" iškovojo tik 2006 metais.

"Kai pradėjome žaisti, dominavome mače ir mums nepasisekė, kad nepavyko įmušti antrajame kėlinyje. Tikiuosi žaidėjai įniršę, labiausiai dėl tokio savo pasirodymo, nes pralaimėti tokias rungtynes yra neįtikėtina", - įsitikinęs tęsė prancūzas.

"Galbūt nebuvome panašūs į save pirmajame kėlinyje dėl to, kad kurį laiką nepavyko laimėti "Old Trafford" stadione. Antrajame kėlinyje turėjome atsitiesti - mums tikrai nesisekė", - baigė strategas.