Turkijos lygoje M.Stankevičius įmušė į savus vartus © Eurofootball.lt
Trečiąją pergalę Turkijos futbolo čempionato XII turo rungtynėse iškovojo šešioliktą vietą užimantis trijų lietuvių „Gaziantepspor“ (11 tšk.) klubas.

Sekmadienį namuose „Gaziantepspor“ futbolininkai 3:1 (1:1) nugalėjo aštuoniolikos komandų turnyro autsaiderę „Elazigspor“ (7 tšk.) ekipą ir nutraukė trijų iš eilės pralaimėjimų bei keturių iš eilės nelaimėtų rungtynių serijas.

Puolėjas Darvydas Šernas mačui nebuvo registruotas, o vartininkas Žydrūnas Karčemarskas ir gynėjas Marius Stankevičius šeimininkų gretose žaidė visą susitikimą.

Ypač aktyvus buvo M.Stankevičius, kuris 10-ą minutę buvo įspėtas, o 31-ą minutę įmušė įvartį į savo vartus ir išlygino rezultatą 1:1.

Po įvartį nugalėtojams pelnė Cenkas Tosunas (2 min.), Turgutas Sahinas (64 min.) bei Muhammetas Demiras (71 min. iš 11 m baudinio).

Svečiai rungtynes baigė nepilnos sudėties – antrojo kėlinio pabaigoje raudona kortelė buvo parodyta Tidiane Sane (81 min.).

Lygoje pirmauja Stambulo „Fenerbahce“ (28 tšk.) klubas, lenkiantis „Kasimpaša“ (25 tšk.) komandą bei Stambulo „Galatasaray“ (22 taškai) futbolininkus.