"Man Utd" ir "Chelsea" patyrė pralaimėjimus, "Liverpool" įveikė "West Ham" (VIDEO) © Eurofootball.lt
Šeštadienį Anglijoje sužaistos septynios "Premier" lygos XV-ojo turo rungtynės, kuriose neišvengta staigmenų.

"Old Trafford" tvirtovėje susitiko "Manchester United" futbolininkai prieš "Newcastle United". Antrą pralaimėjimą iš eilės patyrė Anglijos čempionai.

Vienintelį bei pergalingą įvartį šiame susitikime pelnė Yohanas Cabaye, kuris 61-ąją minutę pasižymėjo po tikslaus Moussa Sissoko perdavimo.

"Raudonųjų velnių" ekipai tai jau antrasis pralaimėjimas iš eilės. Per pastarąsias keturias rungtynes D.Moyeso auklėtinai du sykius sužaidė taikiai ir patyrė du pralaimėjimus.

Po šios pergalės "Newcastle" vienuolikė pakilo į šeštąją vietą turnyrinėje lentelėje, o "Man Utd" rikiuojasi vos devintoje pozicijoje.

Tuo tarpu "Liverpool" komanda savo tvirtovėje šventė pergalę. Brendano Rodgerso auklėtiniai rezultatu 4-1 įveikė "West Ham" vienuolikę.

Įvarčius nugalėtojų gretose pelnė Mamadou Sakho, Luisas Suarezas bei į savus vartus pasižymėjęs Guy'us Demelis. Taip pat į savus vartus įvartį pelnė ir Martinas Škrtelis.

Kitose rungtynėse Jose Mourinho sulaukė prasto rezultato. Londono "Chelsea" minimaliu skirtumu nusileido "Stoke City" ekipai.

Pergalingą įvartį šeimininkų gretose mačo pabaigoje pelnė Oussama Assaidi, o "mėlynųjų" gretose Andre Schurrle dublio nepakako pergalei pasiekti.

Kitai Mančesterio ekipai taip pat neteko pajusti pergalės skonio. "Southampton" savo žiūrovų akivaizdoje sužaidė taikiai su Anglijos vicečempionais, 1-1.

Rezultatai / Lentelė / Video:





"Manchester United" 0 - 1 "Newcastle United"



"Crystal Palace" 2 - 0 "Cardiff"

"Liverpool" 4 - 1 "West Ham"



"Southampton" 1 - 1 "Man City"



"Stoke" 3 - 2 "Chelsea"



"West Brom" 0 - 2 "Norwich"

"Sunderland" 1 - 2 "Tottenham"