Sausio 14 d. transferai ir gandai: "Man Utd" medžioja J.Matą © Eurofootball.lt
Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje [link="www.eurofootball.lt="]Eurofootball.lt[/link] tęsia rubriką ir pateikia sausio 14d. dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

***

Stambulo „Galatasaray“ vasarą gali papildyti „Manchester United“ gynėjas Nemanja Vidičius, kurio kontraktas su „raudonaisiais velniais“ baigiasi po šio sezono.

***

„Manchester City“ akiratyje atsidūrė „West Ham“ saugas Ravelas Morrisonas ir vasarą bus bandoma pateikti pasiūlymą už futbolininką.

***

Londono „Tottenham“ klube neatsiskleidžiantis Lewis Holtby gali sugrįžti į „Bundesliga“. Saugu domisi „Wolfsburg“, „Hannover“ ir buvęs jo klubas Gelzenkircheno „Schalke“.

***

Manuelis Pellegreini Miuncheno „Bayern“ ekipai pateikė pasiūlymą už gynėją Dante, praneša Vokietijos laikraštis „Bild“.

***

Londono „Arsenal“ artimiausiu metu pasirašys naują sutartį su ekipos treneriu Arsene‘u Wengeru, rašo Anglijos spauda.

***

„Manchester United“ dar šią žiemą bandys įsigyti Londono „Chelsea“ klubui nereikalingą Juaną Matą. „Premier“ lygos čempionai pasiryžo pateikti 27 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą.

***

„Monchengladbach“ ir „Milan“ komandos susidomėjo galimybe iš „Man Utd“ prisivilioti atsarginį vartininką Andersą Lindegaardą.

***

Londono „Arsenal“ stebi Lenkijos kylančia žvaigždę iš Varšuvos „Legia“ klubo. Manoma, kad 21 metų saugas Dominikas Furmanas vasarą persikels į Angliją.

***

Turino „Juventus“ akiratyje - trys „Porto“ futbolininkai. Tai - Fernando, Danilo ir Nicolasas Otamendi.

***

Italijos spaudoje kalbama, kad Massimiliano Allegri nuo kito sezono „Milan“ ekipoje pakeis vis dar futbolininko karjeros nebaigęs Clarence'as Seedorfas.

***

„Manchester United“ bandys įsigyti Antonio Conte vadovaujamos ekipos duetą. „Premier“ lygos nugalėtojai susidomėjo Arturo Vidaliu ir Pauliu Pogba.

Įvykę sandoriai:

OFICIALU: „Norwich City“ pirmadienio vakarą praneše, kad komandą iki sezono pabaigos nuomos pagrindais papildo „Newcastle“ saugas Jonas Gutierrezas.

OFICIALU: „Milan“ iš „Sampdoria“ vienuolikės prisiviliojo jaunąjį italą Andrea Petagna, kuris rungtyniauja puolėjo pozicijoje.

OFICIALU: „Stoke City“ susitarė su „Aston Villa“ ir pilnai pasirašė sutartį su saugu Stephenu Irelandu.