Sausio 27 d. transferai ir gandai: "Man Utd" atmetė PSG pasiūlymą už A.Januzajų © Eurofootball.lt
Lankomiausias futbolo portalas Lietuvoje EuroFootball.lt tęsia rubriką ir pateikia sausio 27 dienos žiemos perėjimo lango transferus ir gandus.

***

Anglijos spauda informuoja, kad "Manchester United" atmetė Paryžiaus "Saint-Germain" pasiūlymą krašto puolėją Adnaną Januzajų.

***

Sutartį netrukus su Anglijos čempionais pratęsiantis Wayne'as Rooney nuo kito sezono taps "Man Utd" kapitonu, o futbolininko atlyginimas per savaitę sieks 300 tūkstančių svarų sterlingų.

***

"Newcastle" komandos neketina atsisveikinti su saugu Yohanu Cabaye. PSG už prancūzą siūlė 17 milijonų eurų, tačiau "šarkos" prašo net 30 mln. eurų.

***

"West Ham" neseniai iš "Serie A" ekipų pasiskolino du italus. Samas Allardyce'as tikisi iki sausio pabaigos iš "Southampton" išsinuomoti puolėją Danį Osvaldo.

***

"Sport" praneša, kad "Barcelona" vasarą svarstys galimybę prisivilioti Miuncheno "Bayern" puolėją Mario Mandžukičių, kuriam po šio sezono vietos bavarų ekipoje gali nebe atsirasti.

***

"Napoli" jau paruošė kontraktą "Man Utd" gynėjui Nemanja Vidičiui, tačiau jei Italijos vicečempionai mėgins įsigyti serbą, tokiu atveju Davidas Moyesas nori, kad į derybas būtų įtrauktas saugas Marekas Hamšikas.

***

Pasak "La Gazzetta dello Sport", Dortmundo "Borussia" šią savaitę pateiks Milano "Inter" klubui 10 milijonų eurų pasiūlymą už centro gynėją Andrea Ranocchia.

***

"Manchester United" gretas gali palikti gynėjas Fabio. "Bild" skelbia, kad "Freiburg" už brazilą sumokės 1 milijoną eurų.

***

Spaudoje pasirodė pranešimai, kad 19-metis gynėjas Kurtas Zouma pats patvirtino, jog su Londono "Chelsea" pasirašys penkerių metų kontraktą.

***

Nepavykus įsigyti Yohano Cabaye, Paryžiaus "Saint-Germain" klubo akiratyje atsidūrė "Lyon" saugas Clementas Grenier.

***

"Manchester City" vasarą svarsto galimybę prisivilioti Londono "Arsenal" klubo gynėją Bacary Sagną, bet "miestiečiams" gali sutrukdyti "Monaco" ir Stambulo "Galatasaray" komandos.

***

"Milan" prioritetas yra sustiprinti gynybą. Pasak "Corriere dello Sport", "Rossoneri" nori įsigyti Nemanja Vidičių arba Gabrielį Palettą.

***

Milano "Inter" nusitaikė į Madrido "Real" duetą Alvaro Moratą ir Casemiro. Pranešama, kad jaunąjį puolėją A.Morata italai sieks įsigyti vasarą, o brazilas prie Milano ekipos gali prisijungti jau šią žiemą.

Įvykę perėjimai:

OFICIALU: Londono "Chelsea" galiausiai dar kartą pranešė, kad iš "Basel" įsigijo krašto puolėją Mohamedą Salah.

OFICIALU: Michaelis Essienas oficialiai tapo "Milan" komandos nariu ir pasirašė kontraktą iki 2015 metų vasaros.

OFICIALU: Žiemą kaip laisvasis agentas į "Cagliari" klubą atvykęs buvęs Madrido "Real" vartininkas Antonio Adanas abipusiu sutarimu nutraukė sutartį ir, atrodo, kad kelsis į Sevilijos "Real Betis".