M.Reusas: esame bejėgiai sustabdyti "Bayern" © Eurofootball.lt
Vienas iš Dortmundo "Borussia" ekipos lyderių Marco Reusas teigia, kad Miuncheno "Bayern" klubas šiuo metu yra nesustabdomas.

Titulą ginantys bavarai "Bundesliga" pirmenybėse nuo artimiausių persekiotojų Lėverkuzeno "Bayer" yra atsiplėšę 13 taškų persvara.

"Esu sakęs ir anksčiau, kad negalime nieko padaryti, kuomet "Bayern" laimi viską iš eilės", - tikino 24-erių futbolininkas.

"Jie neturi silpnų vietų, o mes kenčiame nuo traumų, todėl jiems neprilygstame. "Bayern" žaidžia gerai, tačiau gyvenimas tęsiasi ir stengsimės pasirodyti kuo geriau".

M.Reusas taip pat mano, kad nepalankus tvarkaraštis neleido komandai pasirodyti geriau.

"Sezoną pradėjome gerai, laimėjome visas rungtynes, vėliau prasidėjo Čempionų lyga. Ten taip pat pasirodėme neblogai, nes patekome į kitą etapą".

"Tačiau tuomet prasidėjo traumų epidemija, todėl buvo sunku su tuo susitvarkyti. Netekome daug svarbių futbolininkų", - kalbėjo vokietis.

"Kalbant apie Čempionų lygą ir Vokietijos taurę, pasiekėme savo tikslus, tačiau šalies čempionate atrodome prastai".

Be to, futbolininkas pripažįsta, kad tiek Mario Gotze perėjimas į "Bayern", tiek žinios, jog Robertas Lewandowskis vasarą taip pat paliks komandą, kenkia komandos žaidimui.

"Nėra smagu girdėti, kad žaidėjai palieka komandą, ypač kai tie futbolininkai - komandos lyderiai. Abu šie futbolininkai individualiai labai stiprūs, tačiau toks yra futbolas".

"Jie turėjo kitokių tikslų ir priėmė atitinkamus sprendimus. Tikiuosi, jog komandą papildys naujokai", - tęsė M.Reusas.

Kalbėdamas apie komandos strategą Jurgeną Kloppą, vokietis įsitikinęs, jog treneris yra tinkamas klubo sėkmei užtikrinti.

"Tai neįtikėtinai puikus bei jau nemažai pasiekęs treneris, o jo karjera - tik prasideda. Su juo komanda dukart laimėjo "Bundesliga" pirmenybes ir kartą pateko į Čempionų lygos finalą".

"Praeitą sezoną nieko nelaimėjome, tačiau šį sezoną dar žaidžiame dviejuoe turnyruose. Vokietijos čempionate "Bayern" pagauti bus per sunku, bet pasistengsime iškovoti vieną iš trofėjų", - baigė futbolininkas.

Šį sezoną "Borussia" gretose M.Reusas per 27 mačus yra įmušęs 12 įvarčių ir atlikęs 11 rezultatyvių perdavimų.