I.Pankratjevas: "Negaliu sakyti, kad burtai nuliūdino" © Eurofootball.lt
Lietuvos rinktinės treneris Igoris Pankratjevas po ištrauktų 2016 metų Europos čempionato atrankos burtų neliko nusivylęs ir tvirtino, kad bet kokiu atveju visose grupėse būtų sunku.

"Negaliu sakyti, kad burtai nuliūdino. Tačiau mano požiūriu, nėra taip svarbu, į kurią grupę patenki. Bet kokiu atveju, viską reikia įrodinėti aikštėje, nė vienos komandos nurašyti negalima.

Bus įdomu susitikti su naujais varžovais - Anglija, Šveicarija, Slovėnija. Su anglais dar nesame žaidę apskritai, su šveicarais tik tarpukaryje, o su slovėnais - taip pat senokai. Šveicariją turėsime galimybę pamatyti Pasaulio čempionate, tačiau po jos rinktinė turės naują trenerį, todėl nemažai kas gali pasikeisti.

Estijos komanda pastaraisiais metais ženkliai patobulėjusi. Laimėti prieš kaimynus mums bus principo reikalas. Rungtyniauti su San Marinu nebus lengva - galima prisiminti, kaip prieš dešimtmetį išvykoje sunkiai laimėjome rezultatu 1:0.

Šios grupės pliusas tas, kad nebus ilgų kelionių, tai padės geriau pasiruošti išvykos rungtynėms. Savo varžovus pradėsime stebėti nuo pirmųjų dienų. Jau kovo pradžioje vienas iš mūsų štabo vyks stebėti rungtynių", - pasakojo strategas.

Taip pat 49 metų I.Pankratjevas liko patenkintas burtų ceremonija ir pripažino, kad tokioje ceremonijo jam teko dalyvauti pirmą kartą.

"Ceremonija buvo tikrai įdomi ir jaudinanti - surengta tikrai didelė futbolo šventė. Tokioje teko dalyvauti pirmą kartą. Sutikau ir futbolo įžymybių, ir pažįstamų futbolo žmonių", - užbaigė lietuvis.

Priminsime, kad EURO 2016 atranka prasidės šių metų rugsėjo 7-ąją dieną.