D.Moyesas: "Šiose rungtynėse nenusipelnėme visiškai nieko" © Eurofootball.lt
Po pralaimėjimo pirmosiose Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse Pirėjo „Olympiakos“ komandai (0:2) sakė „Manchester United“ vairininkas Davidas Moyesas raudo iš gėdos ir pykčio.

„Žaidėme labai prastai. Šiose rungtynėse nenusipelnėme visiškai nieko, – sakė kritikos strėlių nuolat badomas D.Moyesas. – Aš esu nustebęs. Netikėjau, kad galime žaisti taip blogai.“

Tuo tarpu „Olympiakos“ specialistas Michelis Gonzalezas Atėnų priemiestyje maudėsi šlovės spinduliuose.

„Negaliu slėpti – esu be galo laimingas. Labai didžiuojuosi savo auklėtiniais, kad užfiksavome tokį rezultatą prieš tokio kalibro klubą“, – džiūgavo M.Gonzalezas.

„Olympiakos“ vairininkas nekritikavo labai blankiai atrodžiusios „Manchester United“ komandos.

„Niekada nepasakysiu nieko blogo apie šią komandą. Labai ją gerbiu. Be to, žaidėjai žino, kad darbas dar nebaigtas“, – surimtėjo M.Gonzalezas.

38-ąją minutę vienas pirmojo įvarčio autorių Yiannis Maniatis dėkojo sirgaliams už nuostabią atmosferą. Būtent po šio futbolininko smūgio kamuolys trenkėsi į Alejandro Dominguezo koją ir pakeitęs kryptį skriejo į vartus.

„Tai puiki pergalė prieš tokį didingą klubą kaip „Manchester United“. Mūsų planas buvo laimėti kovą aikštės viduryje. Mes tai ir padarėme. Sirgaliai buvo nuostabūs. Esame labai laimingi, kad juos nudžiuginome. Tai – fantastika“, – tiesiog triumfavo Y.Maniatis.

Atsakomosios rungtynės vyks kovo 19-ąją.